Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
15 okt Arena Kappers Strijp-S is open!

Yes we zijn open! Onder in de mooie Trudotoren, Philitelaan 30, Strijp-S hebben we onze tweede salon in Eindhoven geopend. Heel trots. Arena Strijp wordt geleid door onze lieve Pascalle, en de rest van het team is er afwisselend ook te vinden. 4 Arena salons, 1 team! De nieuwe salon wordt tevens het thuishonk van de New Wolves, ons educatieteam. Dus kom de nieuwe salon eens bewonderen! We zijn geopend van woensdag t/m zaterdag en te bereiken via 040-2183138, mail: strijps@arenakappers.nl of online via www.arenakappers.nl/book-now

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.