Online boeken salons Eindhoven

Mocht een medewerker niet beschikbaar zijn op een bepaalde datum, check dan ook even onze andere salon in Eindhoven. Sinds midden oktober hebben we namelijk een tweede salon geopend in Eindhoven, op het mooie Strijp-S, en het team is verdeeld over beide salons. Op de Team pagina op onze website kun je zien wie waar wanneer werkt :-)

Kleurbehandelingen worden ingeboekt bij onze coloristen en kunnen online niet geboekt worden bij iemand specifiek. Mocht je wel een voorkeur hebben voor iemand die je kleurt, dan graag even de afspraak telefonisch maken en dit vermelden.

Dankjewel! Tot bij Arena!

Eersel — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy

Eersel

In de ‘Parel van de Kempen’ op de oude markt van Eersel – midden tussen de restaurants en terrassen – is Arena Kappers Eersel gevestigd in een karakteristiek pand dat dateert uit 1910. Deze salon wordt geleid door Evelien Smolders die haar carrière zo’n 16 jaar geleden begon bij Arena kappers. Evelien is voor alle alle arena filialen de color director waar zij alle medewerkers traint op alles op het gebied van  haar kleur. Arena Eersel werkt volledig volgens de filosofie van Arena Kappers waarbij een persoonlijk advies moet aansluiten bij jouw persoonlijke stijl omdat ieder mens uniek is.Alle stylisten van arena kappers worden wekelijks getraind en zijn zo altijd op de hoogte van de laatste trend op haar gebied.Knippen en stylen

vrouwen
Knippen & föhnen € 49
Föhnen v.a € 37,50
Mannen
Knippen € 37,50
Knippen en men-natural grey cover € 72
Kinderen, jongeren & studenten
Kinderen t/m 12 jaar € 29
Jongeren 13 tot 20 jaar en studenten krijgen 20 procent korting op onze knip- en kleurbehandelingen op vertoon van studentenpas (olaplex en toners uitgezonderd).

Markt 24
5521 AL Eersel
Di/Wo/Do
09.30 - 18.00 uur
Vr
09.00 - 20.30 uur
Za
08.30 - 16.00 uur
link Afspraak maken

Evelien

salon manager

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.