Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

Eersel — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy

Eersel

In de ‘Parel van de Kempen’ op de oude markt van Eersel – midden tussen de restaurants en terrassen – is Arena Kappers Eersel gevestigd in een karakteristiek pand dat dateert uit 1910. Deze salon wordt geleid door Evelien Smolders die haar carrière zo’n 16 jaar geleden begon bij Arena kappers. Evelien is voor alle alle Arena filialen de color director waar zij alle medewerkers traint op alles op het gebied van  haarkleur. Arena Eersel werkt volledig volgens de filosofie van Arena Kappers waarbij een persoonlijk advies moet aansluiten bij jouw persoonlijke stijl omdat ieder mens uniek is.Alle stylisten van arena kappers worden wekelijks getraind en zijn zo altijd op de hoogte van de laatste trend op haar gebied.Knippen en stylen

Onze specialisten werken op verschillende niveaus: advanced stylist, topstylist, master stylist en senior stylist . Het niveau hangt af van het aantal jaren ervaring en de trainingen die de stylisten hebben gevolgd. Welk niveau je ook kiest, je kunt ervan verzekerd zijn er optimaal uit te zien door onze goede persoonlijke service.
vrouwen
Knippen & föhnen
~ advanced stylist € 55,00
~ topstylist € 60,00
~ master stylist € 65,00
~ senior stylist € 69,00
Föhnen
~ advanced stylist/topstylist v.a € 42,50
~ master stylist v.a € 45,00
~ 15 min blow-dry after color € 14,00
Mannen
Knippen
~ advanced stylist € 42,00
~ topstylist € 44,00
~ master stylist € 48,50
~ senior stylist € 51,00
Knippen en men-natural grey cover v.a. € 83,00
Kinderen, jongeren & studenten
Kinderen t/m 12 jaar
~ advanced stylist/topstylist € 33,00
~ master stylist € 42,00
Jongeren 13 tot 20 jaar en studenten (op vertoon van studentenpas) krijgen 15 procent korting op onze knip- en kleurbehandelingen. Olaplex en toners uitgezonderd. Deze korting kan niet achteraf verrekend worden.

Markt 24
5521 AL Eersel
Di/Wo/Do
09.30 - 18.00 uur
Vr
09.00 - 20.30 uur
Za
08.30 - 16.00 uur
link Afspraak maken

Evelien

salon manager

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.