Arena Kappers is looking for talents to join our team!ย 

With the opening of our second salon in Eindhoven, we are looking for talents to join our team in Eindhoven and also for our beautiful salon in Eersel we are looking for new team members! Whether you are just starting in our beautiful industry or you have many years of experience, send us a quick note and we’d love to get in touch with you: diane@arenakappers.nl

 

Open! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
15 jan Open!

Yes, back to work! Hoe fijn. Afspraken kunnen telefonisch of online geboekt worden. Als het goed is hebben we iedereen gebeld en weer opnieuw ingeboekt die een afspraak had staan tijdens de lockdown of die een pre-booking had gemaakt. Mocht dit niet zo zijn, dan onze excuses en de vraag of u ons zelf even wil bellen of de afspraak online wil maken. Dankjewel! We zien u graag weer in onze salons!

Per 1 januari werken we met prijsdifferentiatie – dat wil zeggen dat we onze stylisten op niveau hebben ingedeeld, afhankelijk van hun jaren ervaring & trainingen bij Arena, in: advanced stylist, topstylist, master stylist of creative director. Op onze website onder team kunt u zien wie wat is geworden en onder salons & services, kunt u de prijzen vinden.

De openingstijden hebben we door de verplichte 17 uur sluiting moeten aanpassen, waardoor we nu elke dag van 8 tot 17 open zijn (en tijdelijk dus geen koopavond hebben):

Arena Bergstraat: ma t/m vrijdag van 8 tot 17 – zaterdags van 8 tot 16

Arena Strijp-S: wo t/m vrijdag van 8 tot 17 – zaterdags van 8 tot 16

Arena Eersel: di t/m vrijdag van 8 tot 17 – zaterdags van 8 tot 16

Arena Bladel: di t/m vrijdag van 8 tot 17 – zaterdags van 8 tot 16

Volg ons op instagram of facebook voor de laatste informatie & mooie inspiratie!

Liefs team Arena

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.