Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

About us — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy

Waar staan wij voor?

Urban Chique noemen we ons graag!

We weten wat er speelt op hair fashion gebied.
Het is onze passie en lifestyle om het perfecte kapsel te maken dat helemaal bij jou past. We kijken naar de vorm van je gezicht, je haartint, de conditie van je haar en naar je eigen stijl en adviseren dan het kapsel en haarkleur die het beste bij jou passen. De mooiste en subtielste kleuren die perfect worden uitgevoerd en jouw persoonlijkheid omarmen.

Mannen kapsels: netjes stoer en nonchalant, mooi bij je spijkerbroek in je vrije tijd maar ook mooi als je in pak bent op je werk. Draagbaar en makkelijk in model te brengen zonder veel moeite – dat is waar we voor staan.

Graag tot ziens in een van onze salons!

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.