Lukt het niet om een online afspraak te maken in jou favoriete salon kijk dan dan eens op een van onze andere filialen.Zo hebben we twee filialen in het centrum van Eindhoven.

En in ons filiaal Strijp-S sinds kort zelfs een echte men only specialist !

Lukt het nog steeds niet ? bel ons gerust en we kijken of we een plekje voor je kunnen maken.

Tot in de salon!

 

Groeten arena team

About us — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy

Waar staan wij voor?

Urban Chique noemen we ons graag!

We weten wat er speelt op hair fashion gebied.
Het is onze passie en lifestyle om het perfecte kapsel te maken dat helemaal bij jou past. We kijken naar de vorm van je gezicht, je haartint, de conditie van je haar en naar je eigen stijl en adviseren dan het kapsel en haarkleur die het beste bij jou passen. De mooiste en subtielste kleuren die perfect worden uitgevoerd en jouw persoonlijkheid omarmen.

Mannen kapsels: netjes stoer en nonchalant, mooi bij je spijkerbroek in je vrije tijd maar ook mooi als je in pak bent op je werk. Draagbaar en makkelijk in model te brengen zonder veel moeite – dat is waar we voor staan.

Graag tot ziens in een van onze salons!

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.