Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

Bladel — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy

Bladel

In het hart van de mooie Kempen is Arena Kappers Bladel al meer dan 20 jaar gevestigd. Deze moderne salon staat onder leiding van onze Creative Director Evelien Smolders die al meer dan 15 jaar in het creatief team zit van Arena Kappers en tevens leiding geeft aan onze salon in Eersel. Team ‘de Kempen’ is verdeeld over de salons in Eersel en Bladel en onze stylisten werken in beide salons. Op onze team pagina is per stylist te zien op welke dag hij/zij waar werkt. Filiaal Bladel werkt volledig volgens de filosofie van Arena Kappers waar iedereen een persoonlijk advies krijgt wat aansluit bij ieders persoonlijke stijl. Al onze stylisten worden wekelijks getraind en zijn zo altijd op de hoogte van de laatste trends op haargebied.Knippen en stylen

Onze specialisten werken op verschillende niveaus: advanced stylist, topstylist, master stylist en senior stylist . Het niveau hangt af van het aantal jaren ervaring en de trainingen die de stylisten hebben gevolgd. Welk niveau je ook kiest, je kunt ervan verzekerd zijn er optimaal uit te zien door onze goede persoonlijke service.
Vrouwen
Knippen & föhnen
~ advanced stylist € 55,00
~ topstylist € 60,00
~ master stylist € 65,00
~ senior stylist € 69,00
Föhnen
~ advanced stylist/topstylist € 42,50
~ master stylist € 45,00
~ 15 min blow dry after color € 14,00
Mannen
Knippen
~ topstylist € 44,00
~ master stylist € 48,50
~ senior stylist € 51,00
Knippen en natural grey cover v.a. € 83,00
Kinderen t/m 12 jaar
~ advanced stylist/topstylist € 33,00
~ master stylist € 42,00
Jongeren 13 tot 20 jaar en studenten (op vertoon van studentenpas) krijgen 15 procent korting op onze knip- en kleurbehandelingen. Olaplex en toners uitgezonderd. Deze korting kan niet achteraf verrekend worden.

Gindrapassage 13
5531 CP Bladel
Wo/Do
09.30 - 18.00 uur
Vr
09.00 - 20.30 uur
Za
08.30 - 16.00 uur
link Afspraak maken

Evelien

salon manager

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.