Lukt het niet om een online afspraak te maken in jou favoriete salon kijk dan dan eens op een van onze andere filialen.Zo hebben we twee filialen in het centrum van Eindhoven.

En in ons filiaal Strijp-S sinds kort zelfs een echte men only specialist !

Lukt het nog steeds niet ? bel ons gerust en we kijken of we een plekje voor je kunnen maken.

Tot in de salon!

 

Groeten arena team

Bladel — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy

Bladel

In het hart van de mooie Kempen is Arena Kappers Bladel al meer dan 17 jaar gevestigd. Deze moderne salon die onder leiding staat van onze Creative Director Judith Timmermans die al meer 20 jaar in het creatief team zit van Arena Kappers. Filiaal Bladel werkt volledig volgens de filosofie van Arena Kappers waar iedereen een persoonlijk advies krijgt wat aansluit bij ieders persoonlijke stijl.Alle stylisten van arena kappers worden wekelijks getraind en zijn zo altijd op de hoogte van de laatste trend op haar gebied.Knippen en stylen

Onze specialisten werken op verschillende niveaus: advanced stylist, topstylist, master stylist en creative director. Het niveau hangt af van het aantal jaren ervaring en de trainingen die de stylisten hebben gevolgd. Welk niveau je ook kiest, je kunt ervan verzekerd zijn er optimaal uit te zien door onze goede persoonlijke service.
Vrouwen
Knippen & föhnen
~ topstylist € 56,00
~ master stylist € 59,50
creative director € 64
Föhnen
~ advanced stylist/topstylist € 39,00
~ master stylist € 42,50
Mannen
Knippen
~ topstylist € 41,00
~ master stylist € 44,00
Knippen en natural grey cover v.a. € 77,00
creative director € 47
Kinderen t/m 12 jaar
~ advanced stylist/topstylist € 29,00
~ master stylist € 38,00
Jongeren 13 tot 20 jaar en studenten (op vertoon van studentenpas) krijgen 15 procent korting op onze knip- en kleurbehandelingen. Olaplex en toners uitgezonderd. Deze korting kan niet achteraf verrekend worden.

Gindrapassage 13
5531 CP Bladel
Di/Wo/Do
09.30 - 18.00 uur
Vr
09.00 - 20.30 uur
Za
08.30 - 16.00 uur
link Afspraak maken

Judith

salon manager

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.