Online boeken salons Eindhoven

Mocht een medewerker niet beschikbaar zijn op een bepaalde datum, check dan ook even onze andere salon in Eindhoven. Sinds midden oktober hebben we namelijk een tweede salon geopend in Eindhoven, op het mooie Strijp-S, en het team is verdeeld over beide salons. Op de Team pagina op onze website kun je zien wie waar wanneer werkt :-)

Kleurbehandelingen worden ingeboekt bij onze coloristen en kunnen online niet geboekt worden bij iemand specifiek. Mocht je wel een voorkeur hebben voor iemand die je kleurt, dan graag even de afspraak telefonisch maken en dit vermelden.

Dankjewel! Tot bij Arena!

Bladel — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy

Bladel

In het hart van de mooie Kempen is Arena Kappers Bladel al meer dan 17 jaar gevestigd. Deze moderne salon die onder leiding staat van onze Creative Director Judith Timmermans die al meer 20 jaar in het creatief team zit van Arena Kappers. Filiaal Bladel werkt volledig volgens de filosofie van Arena Kappers waar iedereen een persoonlijk advies krijgt wat aansluit bij ieders persoonlijke stijl.Alle stylisten van arena kappers worden wekelijks getraind en zijn zo altijd op de hoogte van de laatste trend op haar gebied.Knippen en stylen

Vrouwen
Knippen & föhnen € 49
Fohnen v.a € 37,50
Mannen
Knippen € 37,50
Knippen en natural grey cover (60 min behandeling) € 72
Kinderen, jongeren & studenten
Kinderen t/m 12 jaar € 29
Jongeren 13 tot 20 jaar en studenten krijgen 20 procent korting op onze knip- en kleurbehandelingen op vertoon van studenten pas (Olaplex en toners uitgezonderd).

Gindrapassage 13
5531 CP Bladel
Di/Wo/Do
09.30 - 18.00 uur
Vr
09.00 - 20.30 uur
Za
08.30 - 16.00 uur
link Afspraak maken

Judith

salon manager

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.