Arena Kappers is looking for talents to join our team! 

With the opening of our second salon in Eindhoven, we are looking for talents to join our team in Eindhoven and also for our beautiful salon in Eersel we are looking for new team members! Whether you are just starting in our beautiful industry or you have many years of experience, send us a quick note and we’d love to get in touch with you: diane@arenakappers.nl

 

Eindhoven Strijp-S — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy

Eindhoven Strijp-S

In oktober 2021 hebben we een tweede salon in Eindhoven geopend en wel op het mooie Strijp-S! In de plint van de prachtige Trudo woontoren met het allereerste verticale bos van Nederland. De salon op Strijp-S is open van woensdag tot en met zaterdag en is naast een salon ook een educatiecentrum voor kappers en hier geeft ons opleidingsteam de New Wolves ook trainingen aan andere kappers. Net als in onze andere salons staat kwaliteit, comfort en service bovenaan en ontvangen we je graag met een heerlijke biologische thee, cappuccino, glaasje wijn of een Beerze biertje. knippen en stylen

Onze specialisten werken op verschillende niveaus: advanced stylist, topstylist, master stylist en creative director. Het niveau hangt af van het aantal jaren ervaring en de trainingen die de stylisten hebben gevolgd. Welk niveau je ook kiest, je kunt ervan verzekerd zijn er optimaal uit te zien door onze goede persoonlijke service.
Vrouwen
Knippen & föhnen
~ advanced stylist € 52,50
~ topstylist € 58,00
~ master stylist € 62,00
~ creative director € 66,00
Föhnen v.a € 39,50
~ master stylist v.a € 42,50
Mannen
Knippen
~ advanced stylist € 39,50
~ topstylist € 42,00
~ master stylist € 45,00
~ creative director € 49,50
Knippen en natural grey cover € 80,00
Kinderen, jongeren & studenten
Kinderen t/m 12 jaar € 32
~ master stylist € 42
Jongeren 13 tot 20 jaar en studenten (op vertoon van studentenpas) krijgen 15 procent korting op onze knip- en kleurbehandelingen. Olaplex en toners uitgezonderd. Deze korting kan niet achteraf verrekend worden.

Philitelaan 30
5617 AN Eindhoven
Ma
Di
Wo
09.00 - 18.00 uur
Do
09.00 - 18.00 uur
Vrij
09.00 - 20.30 uur
Zat
08.30 - 16.00 uur
link Afspraak maken

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.