Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

New Wolves: educatie voor kappers — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
17 sep New Wolves: educatie voor kappers

Evelien, Pascalle, Patty en Diane van Arena Kappers zijn de New Wolves gestart: hair & salon business education. Elk met hun eigen kennis, ervaring en kracht, die ze graag met kappers in heel Nederland en Belgie gaan delen. Ze leren snelle knip- en kleurtechnieken die eenvoudig in de salon zijn toe te passen; ze leren waar ieders kracht ligt en hoe je je kunt onderscheiden en groeien in de branche en persoonlijk! Mooi gezond gekleurd & geknipt haar, geïnspireerd op de urban stijl uit Californië en ‘salon proof’: snelle, mooie technieken die niet alleen commercieel aantrekkelijk zijn, maar ook het mooiste bij je klanten. Neem eens een kijkje op @_new.wolves  of op de website www.newwolves.nl als je dit interessant lijkt!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.