Lukt het niet om een online afspraak te maken in jou favoriete salon kijk dan dan eens op een van onze andere filialen.Zo hebben we twee filialen in het centrum van Eindhoven.

En in ons filiaal Strijp-S sinds kort zelfs een echte men only specialist !

Lukt het nog steeds niet ? bel ons gerust en we kijken of we een plekje voor je kunnen maken.

Tot in de salon!

 

Groeten arena team

New Wolves: educatie voor kappers — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
17 sep New Wolves: educatie voor kappers

Evelien, Pascalle, Patty en Diane van Arena Kappers zijn de New Wolves gestart: hair & salon business education. Elk met hun eigen kennis, ervaring en kracht, die ze graag met kappers in heel Nederland en Belgie gaan delen. Ze leren snelle knip- en kleurtechnieken die eenvoudig in de salon zijn toe te passen; ze leren waar ieders kracht ligt en hoe je je kunt onderscheiden en groeien in de branche en persoonlijk! Mooi gezond gekleurd & geknipt haar, geïnspireerd op de urban stijl uit Californië en ‘salon proof’: snelle, mooie technieken die niet alleen commercieel aantrekkelijk zijn, maar ook het mooiste bij je klanten. Neem eens een kijkje op @_new.wolves  of op de website www.newwolves.nl als je dit interessant lijkt!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.