Op maandag 29 april, dinsdag 30 april en woensdag 1 mei knipt & kleurt het hele team in onze salon op Strijp-S (ivm schilderwerkzaamheden is onze salon in de Bergstraat deze dagen gesloten). Ook voor de salon op Strijp kunt u online een afspraak maken of telefonisch op 040-2460661.

On Monday 29 April, Tuesday 30 April and Wednesday 1 May our entire team is working in our salon at Strijp-S (our salon in the Bergstraat is closed then). You can book your appointment online or give us a call on 040-2460661.

 

Nieuw bij Arena: Noir Stockholm — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
28 mei Nieuw bij Arena: Noir Stockholm

Meet Noir Stockholm, onze nieuwe aanwinst aan verzorgings- en stylingproducten. Dit merk is geboren in Stockholm en is een perfecte aanvulling op onze producten. Het staat voor mooi, natuurlijk draagbaar haar met een mooie natuurlijke finish, precies waar we bij Arena zo van houden. Het is de perfecte combinatie van stijl en verzorging waarin geen concessies zijn gedaan. Zo zijn er uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt en het ziet er ook nog eens fantastisch uit. En om het nog maar niet over de geur te hebben! Het doet je denken aan een luxe parfum – je haar zal de hele dag heerlijk ruiken!

En hoe leuk zijn de namen van de producten: een volume spray met de naam Grand Ambition of een krullencreme die Poem of a Swirl heet. Ondanks dat het een compacte lijn is, is er voor iedereen een geschikt product te vinden voor elk haartype. Onze persoonlijke top 3 is toch wel 1) de Grand Ambition voor lekker veel volume aan de aanzet, 2) de Editioral Swirl voor zachte, gehydrateerde krullen en 3) de Beach Muse Mineral Spray voor iedereen die meer textuur in het haar wil. Vraag jouw styliste welke producten geschikt zijn voor jouw haar of check de website van Noir Stockholm!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.