Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
17 sep Arena Kappers Strijp-S

Op woensdag 13 oktober 2021 openen we een tweede salon in Eindhoven en wel op het mooie Strijp-S! In de plint van de prachtige Trudo woontoren met het allereerste verticale bos van Nederland. De salon op Strijp-S is van woensdag t/m zaterdag geopend en onze topper Pascalle gaat de salon runnen! Naast een salon wordt het ook een educatiecentrum voor kappers en gaat ons opleidingsteam de New Wolves hier trainingen geven. Zo trots. Net als in onze andere salons staat kwaliteit, comfort en service bovenaan!

Afspraken zijn al online te boeken! Graag tot ziens op Strijp-S, Philitelaan 30!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.