Arena Kappers is looking for talents to join our team!ย 

With the opening of our second salon in Eindhoven, we are looking for talents to join our team in Eindhoven and also for our beautiful salon in Eersel we are looking for new team members! Whether you are just starting in our beautiful industry or you have many years of experience, send us a quick note and we’d love to get in touch with you: diane@arenakappers.nl

 

Arena Kappers Strijp-S — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
17 sep Arena Kappers Strijp-S

Op woensdag 13 oktober 2021 openen we een tweede salon in Eindhoven en wel op het mooie Strijp-S! In de plint van de prachtige Trudo woontoren met het allereerste verticale bos van Nederland. De salon op Strijp-S is van woensdag t/m zaterdag geopend en onze topper Pascalle gaat de salon runnen! Naast een salon wordt het ook een educatiecentrum voor kappers en gaat ons opleidingsteam de New Wolves hier trainingen geven. Zo trots. Net als in onze andere salons staat kwaliteit, comfort en service bovenaan!

Afspraken zijn al online te boeken! Graag tot ziens op Strijp-S, Philitelaan 30!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.