Lukt het niet om een online afspraak te maken in jou favoriete salon kijk dan dan eens op een van onze andere filialen.Zo hebben we twee filialen in het centrum van Eindhoven.

En in ons filiaal Strijp-S sinds kort zelfs een echte men only specialist !

Lukt het nog steeds niet ? bel ons gerust en we kijken of we een plekje voor je kunnen maken.

Tot in de salon!

 

Groeten arena team

Job alert: receptioniste/booker — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
30 aug Job alert: receptioniste/booker

Voor onze salons in Eindhoven zijn we op zoek naar een receptioniste/booker.

Als receptioniste/booker ben je het eerste contact voor onze klanten – bij binnenkomst, aan de telefoon of via mail en social media. Een belangrijke taak dus! Je kunt klanten op een vriendelijke manier te woord staan en met een glimlach ontvangen. Je neemt de telefoon op (voor beide salons) en boekt afspraken in en beantwoordt vragen via mail of onze social media kanalen. Ervaring in de kappersbranche is dus een pre! Je rekent met klanten af, en geeft advies over onze producten. Aangezien we veel engelstalige klanten hebben, is Engels spreken een must. Daarnaast zitten er een aantal administratieve werkzaamheden bij je taken, zoals voorraad beheer en contact met onze leveranciers.

Naar wie zijn we op zoek? Naar iemand die past bij de Arena stijl! Qua uitstraling en klantvriendelijkheid: vriendelijk, positief maar ook iemand die kan omgaan met drukte (want dat is het in onze salons :-), multitasking en onderdeel wil zijn van een mooi team (dus zeker een team speler!). Die in goed Nederlands vriendelijk kan communiceren, maar ook Engels spreekt, en beschikbaar is voor 3 tot 4 dagen per week. Je werkplek wordt onze salon in de Bergstraat, afgewisseld met onze nieuwe salon op Strijp-S (opening midden oktober).

Lijkt je deze baan leuk? Of ken je iemand die bij ons past? We horen het graag!! info@arenakappers.nl of Diane: 06-46374583

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.