Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
22 feb Woensdag 3 maart weer open!

Jaaa we mogen weer!! Vanaf woensdag 3 maart staat ons team weer voor je klaar! We hebben inmiddels alle klanten die een afspraak hadden staan tijdens de lockdown en alle pre-bookingen gebeld en opnieuw ingeboekt. Mocht je geen telefoontje hebben gehad, dan kun je of zelf even online een afspraak inboeken via onze site of bellen naar de salon. We zijn ook te bereiken via instagram of facebook!

Hopelijk tot snel in de salon! Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien,

Liefs!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.