Online boeken salons Eindhoven

Mocht een medewerker niet beschikbaar zijn op een bepaalde datum, check dan ook even onze andere salon in Eindhoven. Sinds midden oktober hebben we namelijk een tweede salon geopend in Eindhoven, op het mooie Strijp-S, en het team is verdeeld over beide salons. Op de Team pagina op onze website kun je zien wie waar wanneer werkt :-)

Kleurbehandelingen worden ingeboekt bij onze coloristen en kunnen online niet geboekt worden bij iemand specifiek. Mocht je wel een voorkeur hebben voor iemand die je kleurt, dan graag even de afspraak telefonisch maken en dit vermelden.

Dankjewel! Tot bij Arena!

Arena Christmas give-aways — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
9 dec Arena Christmas give-aways

Ho ho ho…….

Dit jaar geven we samen met de winkeliers van ons prachtige Bergstraatje in Eindhoven mooie kerstcadeaus weg. Om iedereen een beetje op te vrolijken πŸ™‚ Dus volg en hou onze instagram @arenakappers en die van de Bergstraat @bergstraateindhoven in de gaten en maak kans op mooie prijzen. Wij geven 2 Olaplex pakketen weg met maar liefst 4 Olaplex producten om je haar thuis een flinke boost te geven!

Olaplex nummer o – Intensive Bond Building Treatment

Olaplex nummer 3 – Hair Perfector

Olaplex nummer 4 – Bond Maintenance Shampoo

Olaplex nummer 5 – Bond Maintenance Conditioner

Meer info via onze insta!

……….Merry Christmas! X

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.