Op maandag 29 april, dinsdag 30 april en woensdag 1 mei knipt & kleurt het hele team in onze salon op Strijp-S (ivm schilderwerkzaamheden is onze salon in de Bergstraat deze dagen gesloten). Ook voor de salon op Strijp kunt u online een afspraak maken of telefonisch op 040-2460661.

On Monday 29 April, Tuesday 30 April and Wednesday 1 May our entire team is working in our salon at Strijp-S (our salon in the Bergstraat is closed then). You can book your appointment online or give us a call on 040-2460661.

 

How about a short blunt bob to start 2021? — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
9 dec How about a short blunt bob to start 2021?

Aan all the jingle ladies……even een trend alert van ons voor het nieuwe jaar! Het is even slikken als we de schaar erin zetten, maar een korte, ‘bot afgeknipte’ bob staat zooo mooi!! Het geeft je een hele eigen stoere look en kan bij ieder haartype en in verschillende lengtes. Plus de korte bob is eenvoudig en op verschillende manieren te stylen (steil, met waves, middenscheiding of zijscheiding). Hierbij wat inspiratie van bobjes die we laatst geknipt hebben.

Dus gewoon doen en begin 2021 met een frisse nieuwe coupe!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.