Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

Waarom je echt lagen moet laten knippen! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
24 jun Waarom je echt lagen moet laten knippen!

Ja ze zijn weer terug!! We zien weer volop lagen in de kapsels van nu! Ze zijn natuurlijk nooit echt weggeweest, maar nu zijn ze echt weer helemaal hot and happening. Ze kunnen dan ook bij veel lengtes toegepast worden, want zowel in kort, halflang of lang haar kan het echt super mooi zijn. Maar ditzelfde geldt voor haar wat stijl is of juist krullend, je kunt er veel mee bereiken. Denk aan volume of je haar extra laten krullen. Lagen voegen veel beweging en textuur toe en kunnen eventuele pluspunten aan je gezicht naar voren laten komen en van sommige punten juist afleiden πŸ™‚  Zelfs fijn haar kan er voller door lijken, dus ben niet te bang!  

Door onze manier van lagen knippen bij Arena houd je dat natuurlijke gevoel en vloeien de lagen als het ware mooi in elkaar over. Dus zelfs al ben je nog niet toe aan een drastische verandering, kan het toevoegen van lagen in je haar je al een hele nieuwe uitstraling geven.  En als je wel toe bent aan iets heel anders is een shaggy haircut wel iets voor jou.  Hierbij voeren de lagen echt de boventoon en krijgen we weer een beetje het gevoel van een matje πŸ™‚

Zit hier jouw nieuwe look bij??

Liefs Judith & Danique @arenakappersbladel

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.