Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

Veiligheidsvoorschriften — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
10 mei Veiligheidsvoorschriften

Uw gezondheid en veiligheid en die van ons team zijn belangrijk voor ons! 

We hebben onze salons en werkschema’s aangepast, zodat wij en onze klanten zich kunnen houden aan de 1,5 meter veiligheidsafstand. We hebben minder stoelen in de salons; we hebben kuchschermen bij de wastafels en op plekken waar dit nodig is en we werken met minder mensen per dag. 

Graag verzoeken we u om rekening te houden met het volgende: 

– Wij maken alleen telefonisch of online (via onze website) een afspraak.

– Kom kort (maximaal 5 minuten) voor de afspraak in de salon. 

– Kom alleen naar de salon – mocht dit niet lukken, dan horen we dit graag vooraf aan de afspraak, zodat we rekening kunnen houden met het aantal mensen in de salon. 

– Mocht u een van de volgende klachten hebben, dan verzoeken we u uw afspraak te verzetten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C) of koorts. Of als iemand bij u thuis koorts heeft en/of benauwdheidsklachten. 

– U wordt vriendelijk verzocht uw handen te reinigen bij binnenkomst en vertrek van onze salon en om zelf even uw jas op te hangen. 

– Neem zelf een tijdschrift mee als u iets wil lezen tijdens de behandeling. 

– Graag met pin of contactloos betalen. 

– Als we voor u staan om de voorkant van uw haar te doen (bijv bij het knippen van een pony) verzoeken we u niet te praten. Ook tijdens de wasbehandeling zullen we niet praten. Dat halen we daarna wel in 🙂

– We dragen geen mondkapje. Als u een mondkapje wilt dragen, dan kan dat natuurlijk! 

– We wassen voor en na elke klant onze handen; we werken met wegwerp kapmantels; we desinfecteren alles, groeten zonder aanraking (zal even wennen zijn voor Pascalle :-), we houden afstand totdat we gaan knippen EN we lachen en kletsen nog steeds en willen nog heel graag horen hoe het met iedereen is! 

Tot in de salon! Arena team

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.