Arena Kappers is looking for talents to join our team! 

With the opening of our second salon in Eindhoven, we are looking for talents to join our team in Eindhoven and also for our beautiful salon in Eersel we are looking for new team members! Whether you are just starting in our beautiful industry or you have many years of experience, send us a quick note and we’d love to get in touch with you: diane@arenakappers.nl

 

Nieuwe openingstijden — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
6 mei Nieuwe openingstijden

Vanaf 11 mei zijn onze salons weer open! Om zoveel mogelijk plekken te creëren en omdat we met een andere bezetting werken, hebben we onze openingstijden verruimd. In Eindhoven werken we bijvoorbeeld met teams van 5 personen om voldoende afstand te kunnen houden, en zijn we langer en ook op zondag open. Het hele team is extra aanwezig om zoveel mogelijk klanten te kunnen helpen. Op onze teampagina kun je zien wie wanneer werkt. De nieuwe openingstijden zijn:

Arena Kappers Eindhoven

maandag t/m donderdag van 9 tot 19.00 uur

vrijdag van 9 tot 20.30 uur

zaterdag van 8 tot 17.00 uur

zondag van 11 tot 17.00 uur

Arena Kappers Eersel en Bladel

dinsdag t/m donderdag van 9 tot 19.00 uur

vrijdag van 9 tot 20.00 uur

zaterdag van 9 tot 17.00 uur

Graag tot ziens in de salon!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.