Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

Nieuwe openingstijden — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
6 mei Nieuwe openingstijden

Vanaf 11 mei zijn onze salons weer open! Om zoveel mogelijk plekken te creΓ«ren en omdat we met een andere bezetting werken, hebben we onze openingstijden verruimd. In Eindhoven werken we bijvoorbeeld met teams van 5 personen om voldoende afstand te kunnen houden, en zijn we langer en ook op zondag open. Het hele team is extra aanwezig om zoveel mogelijk klanten te kunnen helpen. Op onze teampagina kun je zien wie wanneer werkt. De nieuwe openingstijden zijn:

Arena Kappers Eindhoven

maandag t/m donderdag van 9 tot 19.00 uur

vrijdag van 9 tot 20.30 uur

zaterdag van 8 tot 17.00 uur

zondag van 11 tot 17.00 uur

Arena Kappers Eersel en Bladel

dinsdag t/m donderdag van 9 tot 19.00 uur

vrijdag van 9 tot 20.00 uur

zaterdag van 9 tot 17.00 uur

Graag tot ziens in de salon!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.