Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

Jaaa - 11 mei mogen we weer open! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
6 mei Jaaa – 11 mei mogen we weer open!

Yes – we mogen maandag a.s. 11 mei onze salons weer openen!! Super dankjewel allemaal voor jullie geduld en support gedurende de afgelopen weken! We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien en bij te kletsen! De komende dagen gaan we iedereen bellen om afspraken in te boeken dus hou je telefoon bij de hand πŸ™‚ De klanten die een afspraak hadden staan als eerste, gevolgd door de pre-bookingen. Hier hebben we even de tijd voor nodig, zoals jullie zullen begrijpen, dus geef ons even die tijd, we nemen zeker contact op! Hopelijk hebben we iedereen gebeld voor maandag a.s. Maandag Om zoveel mogelijk klanten te helpen, hebben we onze openingstijden uitgebreid: de nieuwe tijden en onze voorzorgsmaatregelen staan vanaf morgen op onze website.Β 

En dan heeeeel graag tot in de salon! Liefs team Arena 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.