Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
4 apr Spotlight on Pascalle!

Our creative topstylist, part of the Arena family for almost 10 years, specializes in curls and textured hair cuts, has a passion for photography, traveling, painting and the Happy Kids Center in Nepal.

Mijn inspiratie op haargebied: @kristin_ess @andy_doesyourhair @kevinluchmun @staygold31

Mijn 2 favoriete mannenkapsels: de textured shaggy cut en de pony met strakke fade en natuurlijk de baard!

Mijn favoriete haarproduct voor prachtige, bouncy krullen: Killer.Waves en de Re.Store treatment van Kevin Murphy.

En just love these 2 favorite 70s inspired vintage looks for women!

Hopelijk wat leuke inspiratie van mij en ik kan niet wachten tot ik jullie weer in de salon zie! Liefs Pascalle X

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.