Arena Kappers is looking for talents to join our team!ย 

With the opening of our second salon in Eindhoven, we are looking for talents to join our team in Eindhoven and also for our beautiful salon in Eersel we are looking for new team members! Whether you are just starting in our beautiful industry or you have many years of experience, send us a quick note and we’d love to get in touch with you: diane@arenakappers.nl

 

Spotlight on Pascalle! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
4 apr Spotlight on Pascalle!

Our creative topstylist, part of the Arena family for almost 10 years, specializes in curls and textured hair cuts, has a passion for photography, traveling, painting and the Happy Kids Center in Nepal.

Mijn inspiratie op haargebied: @kristin_ess @andy_doesyourhair @kevinluchmun @staygold31

Mijn 2 favoriete mannenkapsels: de textured shaggy cut en de pony met strakke fade en natuurlijk de baard!

Mijn favoriete haarproduct voor prachtige, bouncy krullen: Killer.Waves en de Re.Store treatment van Kevin Murphy.

En just love these 2 favorite 70s inspired vintage looks for women!

Hopelijk wat leuke inspiratie van mij en ik kan niet wachten tot ik jullie weer in de salon zie! Liefs Pascalle X

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.