Arena Kappers is looking for talents to join our team!ย 

With the opening of our second salon in Eindhoven, we are looking for talents to join our team in Eindhoven and also for our beautiful salon in Eersel we are looking for new team members! Whether you are just starting in our beautiful industry or you have many years of experience, send us a quick note and we’d love to get in touch with you: diane@arenakappers.nl

 

Home color kits! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
2 apr Home color kits!

Elke woensdag en vrijdag van 12 tot 14.00 uur zijn we in de salons om klanten te voorzien van thuiskleuring setjes, producten of voor advies. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden – mag wel, dan zorgen we dat het al klaar staat.

Op onze instagram en facebook staat een filmpje waarin Evelien uitleg geeft over hoe je de kleuring kunt aanbrengen.

Stay safe!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.