Op maandag 29 april, dinsdag 30 april en woensdag 1 mei knipt & kleurt het hele team in onze salon op Strijp-S (ivm schilderwerkzaamheden is onze salon in de Bergstraat deze dagen gesloten). Ook voor de salon op Strijp kunt u online een afspraak maken of telefonisch op 040-2460661.

On Monday 29 April, Tuesday 30 April and Wednesday 1 May our entire team is working in our salon at Strijp-S (our salon in the Bergstraat is closed then). You can book your appointment online or give us a call on 040-2460661.

 

Home color kits! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
2 apr Home color kits!

Elke woensdag en vrijdag van 12 tot 14.00 uur zijn we in de salons om klanten te voorzien van thuiskleuring setjes, producten of voor advies. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden – mag wel, dan zorgen we dat het al klaar staat.

Op onze instagram en facebook staat een filmpje waarin Evelien uitleg geeft over hoe je de kleuring kunt aanbrengen.

Stay safe!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.