Lukt het niet om een online afspraak te maken in jou favoriete salon kijk dan dan eens op een van onze andere filialen.Zo hebben we twee filialen in het centrum van Eindhoven.

En in ons filiaal Strijp-S sinds kort zelfs een echte men only specialist !

Lukt het nog steeds niet ? bel ons gerust en we kijken of we een plekje voor je kunnen maken.

Tot in de salon!

 

Groeten arena team

Gesloten tot 29 april — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
1 apr Gesloten tot 29 april

Om de kans op overdracht van het coronavirus verder te verkleinen heeft de Rijksoverheid besloten dat alle salons in Nederland tot en met 28 april 2020 gesloten moeten blijven. Wij dus ook. Het is helaas niet anders. Onze salons zijn gesloten tot deze datum of tot nadere berichtgeving. Bestaande afspraken komen te vervallen en zodra we weten wanneer we echt weer met zekerheid weer open mogen, dan laten we dat meteen weten en kunnen nieuwe afspraken gemaakt worden. We houden jullie op de hoogte via onze website en onze social media kanalen. http://www.instagram.com/arenakappers http://www.facebook.com/arenakappers

Elke woensdag en vrijdag zijn we van 12 tot 14.00 uur in onze salons om jullie te voorzien van onze home color kits, voor producten of voor advies.

Stay safe! We missen jullie nu al!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.