Arena Kappers is looking for talents to join our team!ย 

With the opening of our second salon in Eindhoven, we are looking for talents to join our team in Eindhoven and also for our beautiful salon in Eersel we are looking for new team members! Whether you are just starting in our beautiful industry or you have many years of experience, send us a quick note and we’d love to get in touch with you: diane@arenakappers.nl

 

Arena & friends Christmas give-aways — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
16 dec Arena & friends Christmas give-aways

Ook dit jaar tellen we weer af naar kerst met te gekke Christmas give-aways maar nu samen met onze lieve buurtjes van de Bergstraat: Magda boutique, Walther Apparel for Men, Eeden the Label, All Denim, en Mase conceptstore en met een van de mooiste winkels in de Kempen: Always July. Dus ga ons snel allemaal volgen @magdaboutiqueeindhoven @walther_apparel @eeden.thelabel @alldenim.boutique @alwaysjuly @mase.conceptstore @arenakappers en houd onze social media in de gaten! We beginnen 6 days before Christmas op donderdag 19 december!ย 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.