Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
28 nov Nieuw bij Arena: Marie-Stella-Maris

We zochten al een tijdje naar nieuwe, natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten voor in onze salons en die hebben we nu gevonden van het Nederlandse lifestyle merk: Marie-Stella-Maris.

Bij de geuren waren we al om: 4 hele unieke, luxueuze, zachte en lekkere geuren. De geuren zijn allemaal unisex en alle producten worden gefabriceerd in Nederland (hoe tof!). En niet geheel onbelangrijk: de verpakking is prachtig en staat super mooi in de badkamer 🙂

Ook de natuurlijke ingrediënten spraken ons aan en met als klapper op de vuurpijl steunen zij met de verkoop van de verzorgingsproducten en met die van natuurlijk mineraalwater een heel goed doel, namelijk: schoon drinkwater. Elke maand gaat er een vast percentage van de omzet naar wereldwijde schoondrinkwater projecten, waardoor de Marie-Stella-Maris foundation al duizenden mensen aan schoon water heeft kunnen helpen.

En net als andere producten waar we bij Arena mee werken, zijn ook de producten van Marie-Stella-Maris parabenen, sulfaat en siliconen vrij en zijn ze natuurlijk niet getest op dieren. De lippenbalsem is zelfs 100 procent natuurlijk, en de conditioner 98 procent! En er zijn handige navulverpakkingen voor de zepen!

De nieuwe producten bestaan uit body en hair care producten: hand- en bodyzepen, bodylotions, handcreme, lippenbalsem en een shampoo en conditioner.  En uit home care producten: heerlijke roomsprays, geurkaarsen en geurstokjes. Nu kun je jezelf dus nog meer verwennen bij Arena Kappers. En ja, andere verwennen kan ook! We hebben ook prachtige giftsets – hoe leuk om die met kerst onder de boom te leggen!

Nieuwsgierig? Kom binnen maar even ruiken! 

Liefs Evelien, Arena Kappers Eersel

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.