Lukt het niet om een online afspraak te maken in jou favoriete salon kijk dan dan eens op een van onze andere filialen.Zo hebben we twee filialen in het centrum van Eindhoven.

En in ons filiaal Strijp-S sinds kort zelfs een echte men only specialist !

Lukt het nog steeds niet ? bel ons gerust en we kijken of we een plekje voor je kunnen maken.

Tot in de salon!

 

Groeten arena team

We'd like you to meet | Malou — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
7 okt We’d like you to meet | Malou

Topstyliste @ Arena Kappers Eersel

Ik ben Malou Dings, 24 jaar oud en werk al 5 jaar bij Arena Kappers. Ik ben begonnen bij Arena Kappers in Bladel. Daar heb ik 3 jaar gewerkt met heel veel plezier en veel geleerd van Judith. Nu werk ik bijna 2 jaar bij Arena Kappers in Eersel, en daar ga ik nog lang niet weg! Heb het zo naar mijn zin, ga iedere dag met een glimlach naar het werk! Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker buiten te genieten van de natuur en te fotograferen, en tijd met vriendinnen door te brengen, en om niet te vergeten shoppen waar iedere vrouw zo goed in is. Ik moet zeggen dat ze hier thuis echt gek van mij worden met al mijn pakketjes en tassen waarmee ik thuis kom!

Wat zijn jouw kwaliteiten in de salon?

Highlights en vlechten! Met highlights vind ik het vooral super gaaf om bijvoorbeeld iemand die met een donkere basiskleur binnen komt uiteindelijk met mooi blond haar de deur uit zien gaan. Bij Arena geven we altijd naast een passend kleuradvies ook een advies hoe je het haar mooi en gezond kunt te houden, met bijvoorbeeld een beschermende in-salon behandeling met Smartbond van L’Oreal en adviseren we welke producten thuis te gebruiken om de kleur lang mooi te houden. En wat betreft vlechten, ik hou ervan om creatief bezig te zijn! Geef mij een plaatje van Pinterest waar een vlecht opstaat en binnen paar minuten heb ik het in je haar zitten!

Leukste wat een klant ooit gezegd heeft

Dat is van een jongetje ( die altijd zo lekker eerlijk zijn). ‘Ik vind jou echt de beste kapper. Jij knipt mijn haar precies zoals ik het wil!’ Toen hij thuis vroeg of hij naar de kapper mocht, vroeg die moeder: ‘wil je bij je favoriete kapster?’ Hahaha en dat is toch geweldig dat ze dit dan ook vertellen. HEERLIJK! En zo zijn er wel meer complimentjes die je dan krijgt en dat maakt dit vak echt geweldig! Ik hou van dit vak 😀

Wat is jouw favoriete haarkleur & coupe?

Ik hou van korte vrouwelijke coupes die mooi bij iemand passen en goed in vorm geknipt zijn, en daar een bijpassende kleur bij om het af te maken. Wat je nu veel ziet en super mooi is, zijn de hele korte bobjes, bot geknipt tot op kaaklengte en met een pony. Prachtig! Mijn favoriete haarkleuren voor aankomend seizoen zijn mooie warme tinten, maar die tegelijk heel zacht zijn van kleur, bijv. mokka of ‘sandy blonde’. Owjaa en om niet te vergeten de mannen coupes vind ik ook erg leuk om te knippen. Om te variรซren van kort met tondeuse tot mooi gedekt geknipt met de lengte bovenop naar voren – helemaal van nu! Dus ik zou zeggen maak snel een afspraak! En tot dan!!! 😀

Verborgen talent

Boksen. Hoe ik bij het boksen ben gekomen is eigenlijk wel heel leuk. In april zijn we met het hele Arena team naar Barcelona gegaan en kregen met z’n allen een les thai boksen aan het strand. En nog geen week later stond ik in de sportschool voor de bokslessen en daar ben ik nu 4 maanden mee bezig en het is helemaal mijn ding! Ik krijg daar zo veel energie van!! HEEERLIJKK!! 

Leukste restaurant 

Mmm ik hou van eten, maar vooral lekker avondvullend tafelen zodat je lekker kan kletsen onder genot van een wijntje en heerlijk eten. En dat kun je heel goed in Eindhoven bij Downtown Gourmet Market! Een echte aanrader en de moeite waard om eens een keer heen te gaan!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.