Op maandag 29 april, dinsdag 30 april en woensdag 1 mei knipt & kleurt het hele team in onze salon op Strijp-S (ivm schilderwerkzaamheden is onze salon in de Bergstraat deze dagen gesloten). Ook voor de salon op Strijp kunt u online een afspraak maken of telefonisch op 040-2460661.

On Monday 29 April, Tuesday 30 April and Wednesday 1 May our entire team is working in our salon at Strijp-S (our salon in the Bergstraat is closed then). You can book your appointment online or give us a call on 040-2460661.

 

We'd like you to meet | Danique — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
22 mei We’d like you to meet | Danique

Danique is sinds 1,5 jaar topstyliste bij Arena Kappers Bladel, maar nog niet formeel voorgesteld 🙂 dus een korte introductie en haar tips en trends op haargebied! We’d like you to meet Danique!

Houdt van

Eigenlijk kan ik wel zeggen van alles in het leven! Ik heb het mooiste beroep van de hele wereld (vind ik zelf hihi). Het contact met klanten, collega’s, trainingen, mensen mooi maken: dat maakt mijn beroep heel leuk. Vanaf dat ik kon schrijven wilde ik al kapster worden want ja… ik schreef het altijd fout. Toen ik dan eindelijk naar de kapperschool ging en alles kon doen met HAAR was ik gelukkig! Instagram kijk ik wel 100x per dag voor de nieuwste trends. Mijn moeder en vriend hebben allebei een modezaak en dat heeft veel met het ons vak te maken want dat maakt iemand zijn attitude. Sinds 2 jaar woon ik samen met mijn vriend Rick in het gezellige dorp(je) Reusel. Korfballen hoort ook bij mij – dat doe ik al vanaf mijn 6e. We spelen topklasse dus daar moet veel vrije tijd in gestopt worden. En mijn vriendinnen betekenen veel voor mij. Door mijn drukke agenda probeer ik zoveel mogelijk tijd voor ze te maken om gezellig te kletsen, borrelen en af en toe een festival mee te pikken.

Wat is jouw beste tip voor mooi haar? 

Verzorgen, verzorgen, verzorgen alsof het je dierbaarste bezit is. Je haar is een heel belangrijk deel van je uiterlijk. Je kunt vaak aan een uiterlijk zien hoe iemand als persoon is en welke stijl hij of zij heeft. Door een goede shampoo, conditioner en liefst 1 keer in de 2 weken een goed masker te gebruiken, houd je je haar mooi. Vooral een masker wordt nog weleens vergeten maar helpt echt om je haar gezonder te maken waardoor het meer gaat glanzen en de kleur langer mooi blijft. Iedereen wil dat zijn of haar haar goed zit en dat begint echt bij het gebruik van goede haarproducten!!

Welk product raad je iedereen aan? 

Hair resort spray van Kevin.Murphy! Ik houd van zon, zee en strand (en cocktails ha ha) en dat strand-gevoel geeft de hair resort spray: lekker stug haar met veel volume. Ik gebruik de spray op droog haar voor textuur, maar je kunt hem ook op vochtig haar gebruiken voor volume. Je doet er wat waves in en hopsaa je kunt zo de deur uit.

Wat zijn jouw kwaliteiten in de salon?

Balayages. Deze kleurtechniek geeft een mooi natuurlijk, sun-kissed effect aan je haar. Met deze techniek zorg je dat de kleur mooi zacht overloopt. Dit is niet alleen super mooi maar heeft ook het voordeel dat je minder snel een uitgroei ziet. Bovendien kunnen we met deze techniek zelf de plaatsing van de kleur bepalen, bijvoorbeeld met lichtere contouren om de vorm van je gezicht mooier uit te laten komen.

Wat is je favoriete look/haarkleur voor aankomend seizoen? 

Ik word blij van balayages, mooie bruin of kopertinten (de nieuwe Le Bronzing kleuren van L’Oreal zijn prachtig!) en natuurlijke waves. Qua styling is een sjaal in je haar nu helemaal leuk, bijvoorbeeld in een lage staart of knot. Bij blonde tinten gaat mijn voorkeur naar koelere of de nieuwe pastel tinten zoals strawberry blond, zo mooi!

Leukste wat een klant ooit gezegd heeft

Dat ik het zonnestraaltje in de salon ben. Ik heb 6 jaar in Veldhoven gewerkt, met veel ‘vaste’ klanten en een van die klanten was een mevrouw die me altijd even knuffelde of mijn hand vasthield. Toen ik daar weg was heeft ze me maanden lopen zoeken, zowat alle salons in de buurt afgebeld of er eventueel een Danique werkte! Hoe leuk is dat!!! En zeker niet te vergeten, mijn klant Jessica die altijd zegt dat ik de enige ben die aan haar haar mag komen en die zelfs haar bruiloft heeft verzet toen ik haar haar niet kon doen. Helaas woont ze nu in Arnhem en kan ze niet meer elke 8 weken komen maar laatst was ze nog model voor een interne kniptraining en stapte ze om 5.30 uur in haar auto richting onze salon! Dat maakt je beroep toch het mooiste wat er is. 

Liefssss  

Danique

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.