Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

Le Hair Bronzing — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
16 apr Le Hair Bronzing

Prachtige nieuwe haarkleuren van L’Oréal

Yes! Nieuwe kleuren! L’Oréal Professionnel heeft een geheel nieuwe kleurlijn uitgebracht, genaamd: Le Hair Bronzing.
De kleuren zijn te gebruiken voor onze blondines en voor onze brunettes. En natuurlijk ook voor onze gingers – al lopen die al een stapje voor want die hebben vaak al mooie bronze kleur karakters.

Waarom bronze? Bronze bestaat uit koele parelmoer tinten gecombineerd met warme tinten.  En ga je spelen met deze leuke mixen, dan kun je voor iedereen een passend resultaat bedenken. Parelmoer zorgt voor een poederachtig resultaat,  en de warmte tinten zorgen voor leven en glans in je haar. De perfecte combinatie!

Lekker onze sproetjes laten stralen en felle ogen eruit laten springen! Wij zijn dus klaar voor de zon.

De make-up liep al een beetje voor, onze bronzing poeders kunnen we al niet meer weg denken uit onze make-up tas. We krijgen daar een mooi kleurtje van en een sprekende blik. En nu kunnen we dit dus nog een extra boost geven door ook accenten in onze haarkleur te gebruiken.

De lijn bestaat uit 8 nieuwe karakterkleuren, die we kunnen toepassen op zowel lichte en donkere kleuren. Over het hele haar als een egale kleur of door middel van highlights of balayage om een mooi karakter mee te geven. Dus van een subtiel kleurverschil tot een geheel nieuwe zomerse look. Vraag onze kleurspecialisten voor de mogelijkheden voor jouw haar!

Hier wat voorbeelden, want wij zijn fan! #lehairbronzing #lebronzing

Liefs Evelien

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.