Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
3 apr Arena Kappers 25 jaar!

En dat vierden we met het hele team in Barcelona! Een kleine impressie met de ’toonbare’ foto’s πŸ™‚

Barcelona was super! Lekker gefietst met onze gidsen van meetmybarcelona.com (echt een aanrader!), heerlijk gegeten (heeeeel veel tapas), lesje Thaiboxen en meditatie op het strand (met Everest Mindful Thaiboxing – ook een aanrader!), goed gefeest in ons hotel Casa Gracia (what happens at Casa, stays at Casa :-)) natuurlijk aan de sangria en lokale vermout gezeten, de metro maar net overleefd en nog even ge-shopped. Een paar top dagen met ons TOP team!

Bedankt lieve klanten voor jullie vertrouwen, gezelligheid, de mooie gesprekken, de complimenten en de positieve vibe – op naar de volgende 25!Β 🖤


Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.