Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

Our favorite hair colors right now — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
27 nov Our favorite hair colors right now

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe haarkleur? We hebben de laatste tijd weer prachtige kleuren in onze salons gemaakt en dit zijn onze favorieten:

Scandinavian blonde – prachtige koele blonde kleur – die blauwe ogen van Aise komen nu nog mooier uit!

Raven black – voor Naomi is deze kleur met de pony super stoer en toch heel vrouwelijk! Met de feestdagen combineren met een knalrode lipstick en je steelt de show!

Copper and ginger highlights – een super mooie variant die iets meer diepte geeft aan de altijd al prachtige koper kleur. Om jaloers op te worden!

Caramel highlights – super mooi om je donkere lokken een mooie sun-kissed look te geven, juist in de winter! Gecombineerd met een donkere aanzet, houden we de kleur natuurlijk.

Creamy blonde – voor ‘onze’ Judith, kozen we een mooie frisse kleur blond!

Of wil je toch liever een iets opvallendere roze tint – we zijn nog aan het twijfelen hoe we m gaan noemen: Pink Sorbet of Milkshake Kiss – maar bij Evelien staat ie in ieder geval prachtig!

 

 

 

 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.