Op maandag 29 april, dinsdag 30 april en woensdag 1 mei knipt & kleurt het hele team in onze salon op Strijp-S (ivm schilderwerkzaamheden is onze salon in de Bergstraat deze dagen gesloten). Ook voor de salon op Strijp kunt u online een afspraak maken of telefonisch op 040-2460661.

On Monday 29 April, Tuesday 30 April and Wednesday 1 May our entire team is working in our salon at Strijp-S (our salon in the Bergstraat is closed then). You can book your appointment online or give us a call on 040-2460661.

 

Extra open rondom kerst & oudjaar — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
22 nov Extra open rondom kerst & oudjaar

Om ervoor te zorgen dat iedereen er met de feestdagen weer prachtig uit ziet, zijn we voor kerst en oud & nieuw extra geopend op:

maandag 24 december van 9 tot 17.00 uur

maandag 31 december van 9 tot 16.00 uur

Ook is de week voor kerst het hele team elke dag aanwezig en zullen we in december via onze social media weer volop inspiratie laten zien.

Happy holidays!

 

 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.