Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
11 jul Hair Fashion Night 2017

 

15 juni was het Hair Fashion Night! Arena Kappers was door L’ Oreal uitgekozen als een van de 5 flagship stores van Nederland om dit evenement te hosten samen met blogger Roos van der Aa van Style My Day. Onze gasten kregen een 30-minuten gratis styling-sessie met een keuze uit 10 catwalk looks, met veel mooie waves en veel stoere vlechten. Roos kreeg mooie ‘venus waves’ en een aantal gasten kreeg een stoere roze of paarse kleur met de nieuwe Colorfulhair kleuren van L’Oreal. Natuurlijk waren er bubbels en de hapjes werden verzorgd door The Corner Eindhoven en waren heerlijk! Β Het hele Arena team, zowel van Eindhoven, Eersel als Bladel, was aanwezig en onze gasten kregen een goody bag met natuurlijk veel L’Oreal producten. Ook door het mooie weer werd het een heerlijke, zwoele avond in onze salon en tuin, met veel mooie kapsels, een hapje & drankje en veel gezelligheid. We hebben al zin in Hair Fashion Night 2018!

#stylemyday #lorealnl #arenakappers #thecornereindhoven #HFN2017 #colorfulhair #hairfashionnight

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.