Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
28 jun Beste regionale kapper keten!

Dankzij de geweldige reviews van onze klanten hebben we maar liefst 2 prijzen gewonnen bij de Kappers Keten Awards van 2016: met een gemiddeld rapportcijfer van 9.2 over 644 reviews is Arena Kappers Eersel uitgeroepen tot beste regionale kappersketen van Noord-Brabant en Arena Kappers als beste regionale keten van heel Nederland!

‘Bij Arena Kappers (vestigingen in Eindhoven, Bladel en Eersel) is vakmanschap met goede service het geheim. Het luisteren naar de klant en doen wat men verwacht zorgt dat veel klanten schrijven nooit meer weg te gaan bij hen.’

Evelien en Chantal mochten de prijs in ontvangst nemen van Divorce acteur Dirk Zeelenberg.

Al onze reviews waaronder een van onze favorieten ‘ Amy for president’ πŸ™‚ kun je lezen op
https://opiness.nl/review/arena-kappers/arena-kappers-2/
https://opiness.nl/review/arena-kappers/

SUPER TROTS dus op ons geweldige team!!

En SUPER bedankt lieve klanten!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.