Arena Kappers is looking for talents to join our team! 

With the opening of our second salon in Eindhoven, we are looking for talents to join our team in Eindhoven and also for our beautiful salon in Eersel we are looking for new team members! Whether you are just starting in our beautiful industry or you have many years of experience, send us a quick note and we’d love to get in touch with you: diane@arenakappers.nl

 

DIY home color kits — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
21 dec DIY home color kits

Ook in deze 3de lockdown staan we voor jullie klaar met home color kits zodat jullie zelf thuis die vervelende uitgroei kunnen bijwerken. Hoe fijn. Of voor onze fijne haarproducten of voor de Arena gift cards. We zijn er voor jullie! We zijn in de salons op de volgende dagen (voor Eindhoven alleen in de Bergstraat, dus niet op Strijp-S):

Dinsdags van 12 tot 17.00 uur

Donderdags van 12 tot 17.00 uur

Vrijdags van 12 tot 17.00 uur (op oudjaarsdag 31 december zijn we gesloten!)

De home color kit is voor onze bestaande kleurklanten en bevat 1 of 2 tubes verf (afhankelijk van je laatste kleuring), de oxidant, handschoentjes, een kwast en een klein flesje Vitamino Color shampoo van L’Oreal. Graag vooraf even een mail naar de salon, zodat we het voor je klaar kunnen zetten. Afhalen mag helaas niet in de salon dus we geven het aan je bij de deur.

Bestellen kan dus via mail rechtstreeks naar de salon (mail & collect):

Voor Eindhoven: eindhoven@arenakappers.nl

Voor Eersel: eersel@arenakappers.nl

Voor Bladel: bladel@arenakappers.nl

Hele fijne dagen en blijf gezond! Liefs team Arena

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.