Lukt het niet om een online afspraak te maken in jou favoriete salon kijk dan dan eens op een van onze andere filialen.Zo hebben we twee filialen in het centrum van Eindhoven.

En in ons filiaal Strijp-S sinds kort zelfs een echte men only specialist !

Lukt het nog steeds niet ? bel ons gerust en we kijken of we een plekje voor je kunnen maken.

Tot in de salon!

 

Groeten arena team

DIY home color kits — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
21 dec DIY home color kits

Ook in deze 3de lockdown staan we voor jullie klaar met home color kits zodat jullie zelf thuis die vervelende uitgroei kunnen bijwerken. Hoe fijn. Of voor onze fijne haarproducten of voor de Arena gift cards. We zijn er voor jullie! We zijn in de salons op de volgende dagen (voor Eindhoven alleen in de Bergstraat, dus niet op Strijp-S):

Dinsdags van 12 tot 17.00 uur

Donderdags van 12 tot 17.00 uur

Vrijdags van 12 tot 17.00 uur (op oudjaarsdag 31 december zijn we gesloten!)

De home color kit is voor onze bestaande kleurklanten en bevat 1 of 2 tubes verf (afhankelijk van je laatste kleuring), de oxidant, handschoentjes, een kwast en een klein flesje Vitamino Color shampoo van L’Oreal. Graag vooraf even een mail naar de salon, zodat we het voor je klaar kunnen zetten. Afhalen mag helaas niet in de salon dus we geven het aan je bij de deur.

Bestellen kan dus via mail rechtstreeks naar de salon (mail & collect):

Voor Eindhoven: eindhoven@arenakappers.nl

Voor Eersel: eersel@arenakappers.nl

Voor Bladel: bladel@arenakappers.nl

Hele fijne dagen en blijf gezond! Liefs team Arena

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.