Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

Magda & Arena: colors for the fall | by Jilca — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
12 okt Magda & Arena: colors for the fall | by Jilca

This fall brunettes have more fun!

Ladies opgelet, de koude maanden komen er weer aan. En wat is er dan leuker om weer iets nieuws te doen met je haar en jezelf helemaal in een nieuwe outfit te stoppen. Aankomend seizoen zien we qua haarkleuren mooie diep bruine tinten, van het warme chocoladebruin tot het chique mahoniebruin tot asbruin. Zelf hou ik ervan om met een diepe inkijk te werken en met lichtere lengtes en punten. Een diepe inkijk is eigenlijk dat de uitgroei (je ‘roots’) donkerder zijn dan de lengte en punten. Hierdoor komt er meer diepte in je haar, komen je ogen mooier uit en  krijg je zelfs in de herfst een ‘sun-kissed’ look. En ladies met krullend haar, wat dachten jullie van pony?! Hoe vet is dat, het geeft je look net een beetje extra touch. Bij Valeria hebben we de punten lichter gemaakt met een warm bruine tint en een vette pony geknipt. Maar ook caramel highlights of babylights geven bruin haar net dat subtiele kleurverschil en zorgen voor meer diepte.  De krullen van Valeria hebben we een boost gegeven met ons favoriete styling product voor krullen: Killer.Curls van Kevin Murphy.

En bij een nieuwe coupe hoort natuurlijk een nieuwe kledingset! Maar welke kleuren staan mooi bij donker haar? Dit najaar zie je veel rood, roest, oranje en oker geel – allemaal prachtig! Willen jullie van top tot teen helemaal gestyled worden? Dan stel ik jullie even voor aan onze leuke overburen in de Bergstraat: kledingzaak MAGDA! Margo Konings en Wytske Poelsma zijn nu al 1 jaar de trotse eigenaresses van deze super mooie boutique, met merken zoals Rika (mijn favoriet!), Mads Norgaard, Wood Wood, Les Coyotes de Paris en Nanushka.

Wil je weten welke kleur mooi voor jou is? Laat je gerust door ons of Magda adviseren! Zie je graag in de Bergstraat!

Liefs Jilca X

 

 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.