Ons team in Eindhoven knipt zowel in de Bergstraat als in onze salon op Strijp-S en ons team in de Kempen knipt zowel in Eersel als in Bladel. Op onze TEAM pagina kunt u zien wie wanneer en waar werkt.

Our team in Eindhoven works both in our salon in the Bergstraat as in our salon at Strijp-S. Our team in the Kempen works in our salons in Eersel as well as in Bladel. On our TEAM page you can check who works when and where.

CU in one of our salons.

 

Hair Fashion Night 2018 — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
11 jun Hair Fashion Night 2018

Op vrijdag 8 juni mochten we, als 1 van de 6 flagship stores van Nederland, voor de 2de keer een private salon party organiseren tijdens de Hair Fashion Night van L’Oreal Professionnel. En het was weer een super avond! De mooie Biljana Pupovac was aanwezig en had veel van haar volgers meegenomen. De looks werden gemaakt met de nieuwe Flash Color en de styling producten van Techni Art X Stuart Semple van L’Oreal. Mooie looks, bubbels, heerlijke hapjes van The Corner, lekker muziekje, de rode loper, lekker weer en goed gevulde goody bags maakten de avond helemaal top!

@biljanapupovac @lorealpro @arenakappers @nooksandstuff @riffproductions @thecornereindhoven #hfn2018

 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.