Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
11 jun Hair Fashion Night 2018

Op vrijdag 8 juni mochten we, als 1 van de 6 flagship stores van Nederland, voor de 2de keer een private salon party organiseren tijdens de Hair Fashion Night van L’Oreal Professionnel. En het was weer een super avond! De mooie Biljana Pupovac was aanwezig en had veel van haar volgers meegenomen. De looks werden gemaakt met de nieuwe Flash Color en de styling producten van Techni Art X Stuart Semple van L’Oreal. Mooie looks, bubbels, heerlijke hapjes van The Corner, lekker muziekje, de rode loper, lekker weer en goed gevulde goody bags maakten de avond helemaal top!

@biljanapupovac @lorealpro @arenakappers @nooksandstuff @riffproductions @thecornereindhoven #hfn2018

 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.