Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest

Arena Kappers Eindhoven zoekt top/master styliste(n) 

Arena Kappers Eindhoven ligt midden in het leukste deel van Eindhoven, in de ‘Bergen’ – we zijn dynamisch, er heerst altijd een super sfeer, en we zijn altijd in beweging op een positieve manier. De salon wordt op dit moment verbouwd tot een moderne, ruimere salon, die midden april klaar zal zijn. En, mede dankzij de grotere salon, willen we graag ons leuke, creatieve team gaan uitbreiden en zijn we op zoek naar 1 of meerdere nieuwe collega’s!

Dus heb je minimaal 2 jaar ervaring na behalen diploma, kun je je helemaal vinden in ons type salon, ben je op de hoogte van de laatste kleur- en kniptechnieken en wil je graag in een collegiaal, leuk team werken? Laat het ons weten! Ook voor master stylisten met heel veel meer ervaring die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, hebben we ruimte en zouden we graag in ons team hebben als master stylist/educator. Dus qua ervaring kan het alle kanten op – we hebben maar 1 pre: we only hire happy people! 🙂

Tijdens de verbouwingsperiode zitten we in een pop-up salon op een hele mooie stoere locatie in de buurt. Ons creatieve team is altijd bezig met vorm en kleur, samen de mooiste looks en haarkleuren bedenken en blijft door trainingen altijd up-to-date. Naast het knippen in de salon, werken we mee aan foto shoots en shows, hebben ons eigen magazine, en creëren we samen input voor onze social media kanalen.

Natuurlijk bieden we een fijne bedrijfscultuur en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Werktijden & dagen in overleg (zowel parttime als fulltime is mogelijk).

Denk je dat dit de baan en salon is die bij je past of ken je iemand die volgens jou geschikt is? Neem dan snel contact met ons op via info@arenakappers.nl. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk altijd (Bartjan: 06-54735972). Alle sollicitaties zullen strikt privé en discreet worden behandeld.

Kijk eens op onze instagram en Facebook pagina’s voor een impressie van team, salon, sfeer en werk.

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.