Salons closed

Onze salons zijn helaas gesloten tot en met 19 januari 2021 of tot nadere berichtgeving. Klanten die al een afspraak hadden staan, worden door ons gebeld zodra we zeker weten wanneer we weer open mogen, en worden als eerste weer ingeboekt. Klanten die nog geen afspraak hadden staan, maar wel graag een afspraak willen inboeken, kunnen dit doen via een pre-booking. Voor het maken van een pre-booking kun je een mail sturen naar je salon:

Eindhoven: prebookingeindhoven@arenakappers.nl

Eersel: prebookingeersel@arenakappers.nl

Bladel: prebookingbladel@arenakappers.nl

Met daarin uw naam, telefoonnummer(s) en de gewenste behandeling. Wij nemen dan tzt telefonisch contact met u op voor het inboeken van de afspraak, op volgorde van datum ontvangen mails.

Check onze website of onze social media kanalen, want we bieden wel de mogelijkheid voor het ophalen van kleuren-voor-thuis kits, haarproducten en leuke kerstcadeaus. 

Our salons are closed due to the covid-19 lockdown. Customers who already had an appointment will be contacted first to re-schedule once we are certain of the new opening date (likely in January). Customers who do not have an appointment yet, but would like to make one, can do so via a pre-booking. To make a pre-booking please send an email with your name, contact details and the desired treatment to:

Eindhoven: prebookingeindhoven@arenakappers.nl

Eersel: prebookingeersel@arenakappers.nl

Bladel: prebookingbladel@arenakappers.nl

Have a merry christmas and a healthy 2021!

Take care and stay safe!

Gesloten t/m 9 februari — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
13 jan Gesloten t/m 9 februari

Helaas….onze salons blijven gesloten tot en met 9 februari. Het is niet anders. Jullie zullen nog even met die lange lokken door het leven moeten. Maar niet getreurd, want we gaan jullie via onze socials genoeg inspiratie geven voor die post-lockdown coupe, een hele berg met tips hoe je je haar kunt verzorgen, de haar fashion voor komend jaar en natuurlijk af en toe een glimp van hoe het met ons gaat. En we horen of zien ook heel graag hoe het met jullie gaat!! We zijn dagelijks bereikbaar via DM of app of hoe leuk: maak even een selfie en tag ons! Dat zouden we heel fijn vinden!

#ikmisArenaKappers @arenakappers 

We are very sorry but our salons remain closed until 9 February. But no worries – via our socials we will give you lots of inspiration for that ‘after lockdown haircut’, we will give you tips on how to nourish your hair, an insight in the hair fashion for this year and of course a glimpse of all of us. But most of all – we would love to hear how you are doing! We can be reached daily via DM of WhatsApp and it would be so comforting and nice to get a selfie from you!

#ImissArenaKappers @arenakappers 

Stay safe! 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.