Salons closed

Onze salons zijn helaas gesloten tot en met 19 januari 2021 of tot nadere berichtgeving. Klanten die al een afspraak hadden staan, worden door ons gebeld zodra we zeker weten wanneer we weer open mogen, en worden als eerste weer ingeboekt. Klanten die nog geen afspraak hadden staan, maar wel graag een afspraak willen inboeken, kunnen dit doen via een pre-booking. Voor het maken van een pre-booking kun je een mail sturen naar je salon:

Eindhoven: prebookingeindhoven@arenakappers.nl

Eersel: prebookingeersel@arenakappers.nl

Bladel: prebookingbladel@arenakappers.nl

Met daarin uw naam, telefoonnummer(s) en de gewenste behandeling. Wij nemen dan tzt telefonisch contact met u op voor het inboeken van de afspraak, op volgorde van datum ontvangen mails.

Check onze website of onze social media kanalen, want we bieden wel de mogelijkheid voor het ophalen van kleuren-voor-thuis kits, haarproducten en leuke kerstcadeaus. 

Our salons are closed due to the covid-19 lockdown. Customers who already had an appointment will be contacted first to re-schedule once we are certain of the new opening date (likely in January). Customers who do not have an appointment yet, but would like to make one, can do so via a pre-booking. To make a pre-booking please send an email with your name, contact details and the desired treatment to:

Eindhoven: prebookingeindhoven@arenakappers.nl

Eersel: prebookingeersel@arenakappers.nl

Bladel: prebookingbladel@arenakappers.nl

Have a merry christmas and a healthy 2021!

Take care and stay safe!

Mondkapjes en onze veiligheidsmaatregelen — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
1 okt Mondkapjes en onze veiligheidsmaatregelen

Voor onze veiligheid en die van onze klanten, gaan ook wij vanaf vandaag een mondkapje dragen. Vanaf morgen, vrijdag 2 oktober, zullen we dit ook aan onze klanten gaan vragen. Mocht u geen mondkapje hebben, dan zijn deze in de salon te verkrijgen.

Hieronder nog even onze veiligheidsmaatregelen op een rijtje:

We hebben onze salons en werkschema’s aangepast, zodat wij en onze klanten zich kunnen houden aan de 1,5 meter veiligheidsafstand. We hebben minder stoelen in de salons; we hebben kuchschermen bij de wastafels en op plekken waar dit nodig is en we werken met minder mensen per dag. 

Graag verzoeken we u om rekening te houden met het volgende: 

– Wij maken alleen telefonisch of online (via onze website) een afspraak.

– Kom kort (maximaal 5 minuten) voor de afspraak in de salon. 

– Kom alleen naar de salon – mocht dit niet lukken, dan horen we dit graag vooraf aan de afspraak, zodat we rekening kunnen houden met het aantal mensen in de salon. 

– Mocht u een van de volgende klachten hebben, dan verzoeken we u uw afspraak te verzetten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C) of koorts. Of als iemand bij u thuis koorts heeft en/of benauwdheidsklachten. 

– U wordt vriendelijk verzocht uw handen te reinigen bij binnenkomst en vertrek van onze salon en om zelf even uw jas op te hangen. 

– Neem zelf een tijdschrift mee als u iets wil lezen tijdens de behandeling. 

– Graag met pin of contactloos betalen. 

– Als we voor u staan om de voorkant van uw haar te doen (bijv bij het knippen van een pony) verzoeken we u niet te praten. Ook tijdens de wasbehandeling zullen we niet praten. Dat halen we daarna wel in 🙂 

– We wassen voor en na elke klant onze handen; we desinfecteren alles, groeten zonder aanraking, we houden afstand totdat we gaan knippen EN we lachen en kletsen nog steeds en willen nog heel graag horen hoe het met iedereen is! 

Tot in de salon! liefs het Arena team

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.