Lukt het niet om een online afspraak te maken in jou favoriete salon kijk dan dan eens op een van onze andere filialen.Zo hebben we twee filialen in het centrum van Eindhoven.

En in ons filiaal Strijp-S sinds kort zelfs een echte men only specialist !

Lukt het nog steeds niet ? bel ons gerust en we kijken of we een plekje voor je kunnen maken.

Tot in de salon!

 

Groeten arena team

Het creëren van contrast en diepte! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
1 okt Het creëren van contrast en diepte!

Aankomend seizoen zien we eigenlijk bij alle haarkleuren, maar vooral bij brunettes die mooie natuurlijke kleurnuances. Welke kleurverschillen je ook kiest: mokka, karamel, chocolade, koffie, kaneel (en we kunnen nog wel even doorgaan) – het gaat om het plaatsen van de juiste accenten! Bij het zetten van een balayage is de kleurplaatsing het allerbelangrijkste, waardoor je mooie contrasten kunt maken en diepte kunt creëren.

Bij onze master colorist, Jody, hebben we door middel van een balayage en money piece techniek (face-framing balayage), haar gezicht geaccentueerd en de balayage in de rest van het haar geeft haar dat mooie sunkissed effect. Juist bij een balayage is het belangrijk dat je niet teveel ‘inkleurt’ omdat het haar anders te egaal wordt. Juist de kleurverschillen maken de look! Met een duo-toner hebben de rest van het haar ingekleurd maar door vooral ook haar eigen haarkleur te gebruiken, houd je de diepte en contrast in het haar.

Wat zwoele 70s waves erin, en ze is ready to rock!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.