Salons closed

Onze salons zijn helaas gesloten tot en met 19 januari 2021 of tot nadere berichtgeving. Klanten die al een afspraak hadden staan, worden door ons gebeld zodra we zeker weten wanneer we weer open mogen, en worden als eerste weer ingeboekt. Klanten die nog geen afspraak hadden staan, maar wel graag een afspraak willen inboeken, kunnen dit doen via een pre-booking. Voor het maken van een pre-booking kun je een mail sturen naar je salon:

Eindhoven: prebookingeindhoven@arenakappers.nl

Eersel: prebookingeersel@arenakappers.nl

Bladel: prebookingbladel@arenakappers.nl

Met daarin uw naam, telefoonnummer(s) en de gewenste behandeling. Wij nemen dan tzt telefonisch contact met u op voor het inboeken van de afspraak, op volgorde van datum ontvangen mails.

Check onze website of onze social media kanalen, want we bieden wel de mogelijkheid voor het ophalen van kleuren-voor-thuis kits, haarproducten en leuke kerstcadeaus. 

Our salons are closed due to the covid-19 lockdown. Customers who already had an appointment will be contacted first to re-schedule once we are certain of the new opening date (likely in January). Customers who do not have an appointment yet, but would like to make one, can do so via a pre-booking. To make a pre-booking please send an email with your name, contact details and the desired treatment to:

Eindhoven: prebookingeindhoven@arenakappers.nl

Eersel: prebookingeersel@arenakappers.nl

Bladel: prebookingbladel@arenakappers.nl

Have a merry christmas and a healthy 2021!

Take care and stay safe!

Het creëren van contrast en diepte! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
1 okt Het creëren van contrast en diepte!

Aankomend seizoen zien we eigenlijk bij alle haarkleuren, maar vooral bij brunettes die mooie natuurlijke kleurnuances. Welke kleurverschillen je ook kiest: mokka, karamel, chocolade, koffie, kaneel (en we kunnen nog wel even doorgaan) – het gaat om het plaatsen van de juiste accenten! Bij het zetten van een balayage is de kleurplaatsing het allerbelangrijkste, waardoor je mooie contrasten kunt maken en diepte kunt creëren.

Bij onze master colorist, Jody, hebben we door middel van een balayage en money piece techniek (face-framing balayage), haar gezicht geaccentueerd en de balayage in de rest van het haar geeft haar dat mooie sunkissed effect. Juist bij een balayage is het belangrijk dat je niet teveel ‘inkleurt’ omdat het haar anders te egaal wordt. Juist de kleurverschillen maken de look! Met een duo-toner hebben de rest van het haar ingekleurd maar door vooral ook haar eigen haarkleur te gebruiken, houd je de diepte en contrast in het haar.

Wat zwoele 70s waves erin, en ze is ready to rock!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.