Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
21 mrt Gesloten tot 6 april

Lieve, trouwe, fijne klanten van ons!

Een knuffel, een hand geven, even een hand op je schouder, ongedwongen met elkaar praten, face-to-face gesprekken. Behandeling zonder mondkapje, handschoenen of beschermingsbril. Je kapsel helemaal vernieuwen, wij die er helemaal 200% voor gaan, een beleving geven zoals je dat gewend bent bij ons. 

Dat kan niet meer!

We hebben het echt geprobeerd! Na twee dagen dicht te zijn geweest en daarna toch besloten om weer open te gaan, weten we nu dat het niet goed voelt!

We kunnen jullie niet meer geven wat je van ons gewend bent.

Maar wat het belangrijkste is: de veiligheid van onze dierbare teamleden en onze trouwe vaste klanten. In een tijd waar we een piek gaan krijgen met het aantal besmettingen, is het ook een morele plicht om bij te dragen aan het beperken van het verder verspreiden van het virus en daar hoort een ‘aanvaardbaar’ risico niet bij.

We vinden het echt heel erg, maar na veel slapeloze nachten en erg veel besprekingen met het team en de managers moesten we echt deze beslissing nemen.

We sluiten de salons van maandag 23 maart tot maandag 6 april.

Maar geen stress! Als je nodig je uitgroei gekleurd wil hebben! Of als je producten voor je haar nodig hebt. Wij zijn er voor je! We zullen je kleur volgens recept maken en deze als color kit voor thuis met gebruiksaanwijzing aan je leveren (alleen pinbetaling). We zijn 2 middagen per week van 12.00 tot 14.00 uur in alle 3 de salons en zijn dan ook  telefonisch te bereiken.

Woensdag 25 maart 

Vrijdag 27 maart

Woensdag 1 april

Vrijdag 3 april

Daarnaast zijn we via mail en app bereikbaar voor vragen of voor het maken van een afspraak: 

Eindhoven 06-46374583 (Diane) – eindhoven@arenakappers.nl

Eersel 06-23283030 (Evelien) – eersel@arenakappers.nl

Bladel 06-23650767 (Judith) – bladel@arenakappers.nl

Online afspraak maken is nu mogelijk voor de periode vanaf 15 april. 

Heel erg bedankt voor jullie begrip en geduld, graag tot ziens in de salon & allemaal veel sterkte in deze bizarre tijd! Liefs van het hele Arena team

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.