Salons closed

Onze salons zijn helaas gesloten tot en met 19 januari 2021 of tot nadere berichtgeving. Klanten die al een afspraak hadden staan, worden door ons gebeld zodra we zeker weten wanneer we weer open mogen, en worden als eerste weer ingeboekt. Klanten die nog geen afspraak hadden staan, maar wel graag een afspraak willen inboeken, kunnen dit doen via een pre-booking. Voor het maken van een pre-booking kun je een mail sturen naar je salon:

Eindhoven: prebookingeindhoven@arenakappers.nl

Eersel: prebookingeersel@arenakappers.nl

Bladel: prebookingbladel@arenakappers.nl

Met daarin uw naam, telefoonnummer(s) en de gewenste behandeling. Wij nemen dan tzt telefonisch contact met u op voor het inboeken van de afspraak, op volgorde van datum ontvangen mails.

Check onze website of onze social media kanalen, want we bieden wel de mogelijkheid voor het ophalen van kleuren-voor-thuis kits, haarproducten en leuke kerstcadeaus. 

Our salons are closed due to the covid-19 lockdown. Customers who already had an appointment will be contacted first to re-schedule once we are certain of the new opening date (likely in January). Customers who do not have an appointment yet, but would like to make one, can do so via a pre-booking. To make a pre-booking please send an email with your name, contact details and the desired treatment to:

Eindhoven: prebookingeindhoven@arenakappers.nl

Eersel: prebookingeersel@arenakappers.nl

Bladel: prebookingbladel@arenakappers.nl

Have a merry christmas and a healthy 2021!

Take care and stay safe!

Yess! Party season let's go! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
16 dec Yess! Party season let’s go!

De feestdagen komen er weer aan en hoe leuk is het om voor kerst en oudjaarsavond net even dat beetje extra aan je haar en outfit te doen. Iets meer over-the-top, iets meer glamour, die lange oorbellen, een keer die knalrode lippenstift, dat glitter jurkje dat je al het hele jaar aanstaart en natuurlijk wat extra aandacht voor je haren. Dus laat die foute kersttrui dit jaar gewoon in de kast liggen en ga voor de sexy Christmas look! We hebben er een aantal voor jullie op een rijtje gezet!

LOOK 1: de zwoele, curly lok. Voor degene met krullen is het super vet als je 1 lok naar voor laat vallen, gewoon in je gezicht, en dan je haren achter vast steekt met simpele schuifspeldjes. Met een kleine krultang kun je dan nog wat extra slag erin maken. Zo mooi. En ook met een pony is het super mooi om je haren omhoog te steken, simpel in een hoge losse knot of ook met schuifspeldjes en de pony naar voren in je gezicht. Nog geen pony?! Kom nog snel even langs! 🙂


LOOK 2: Lint! Klinkt oubollig, maar hoe leuk is het om het met een velvet lint, of juist een met een mooie glans je haar te stylen. Het is makkelijk, en het maakt je look meteen Christmas ready! Of wat dacht je van een hoge staart. En dan hebben we het nog niet eens over een mooie lage knot. Met een lint er omheen maak je het meteen helemaal feestelijk en elegant. Dus hup snel wat lint halen!

LOOK 3: De low bun. Oh hier houden we zo van! De lage knot, mooi, classy, en oh zo sexy! 😏 En deze look is met verschillende outfits te combineren. Bijvoorbeeld bij een hoge col is dit echt super mooi. Maar ook juist met een outfit met blote schouders of blote rug ga je helemaal voor de classy look. Of ga voor de messy bun: haren wassen kun je overslaan (ook wel handig met de kerstdrukte :-), pak je droogshampoo uit de kast en combineer dit met de Bedroom Spray van KevinMurphy voor een lekkere body en stevigheid. Gooi je haar lekker door elkaar, toupeer het en pin het vast. Dit is trouwens ook super leuk (en makkelijk) om te combineren met scrunchies.

LOOK 4: Classic Waves. Zoals jullie weten krijgen we maar geen genoeg van waves bij Arena! En met de feestdagen mogen die mooie waves net met wat meer glans en wat strakker gestyld worden. Dit geeft meteen een mooie uitstraling bij je mooie jurk en een paar hoge hakken! Maak de slag volledig over de lengte en punten. Laat ze even afkoelen en borstel ze daarna zachtjes door. Pak vervolgens de Session Spray van Kevin Murphy. Deze geeft flink wat stevigheid, dus handig als je weer als enige flink staat te dansen en zingen na iets teveel kerstbowl 🙂 Om het nog net wat meer af te maken is het tof als je 1 kant lekker strak naar achter vast zet. Met opvallende schuifspeldjes of met strakke vlechten. Dit zie je veel op de rode loper en geeft zo’n mooi effect! En dan is het natuurlijk tijd voor de Shimmer Shine! Let’s sparkle! 

LOOK 5: De paardenstaart. Deze mogen we dit jaar zeker niet vergeten. We zien zoveel verschillende varianten, en oneindig verschillende looks hierbij. Juist heel hoog, of toch weer laag in de nek? Als je ervoor kiest om hem wat lager te doen, is dit ook heel mooi met een strakke middenscheiding. Ook hier zie je dat dit weer even net wat meer glans en stevigheid mag hebben. En door een pluk haar om het elastiekje te draaien maak je hem net iets meer af.

Yeah nu zijn jullie helemaal ready voor de feestdagen! Of toch niet? Er zijn nog een aantal plekjes vrij voor de feestdagen. Dus wil je nog een mooie kleur, coupe, of laat je het föhnen en de waves liever aan ons over? Neem dan nog even contact met ons op of check de laatste plaatsen online. En is het met deze inspiratie helemaal gelukt, deel dan een fotootje van je kerstcoupe op onze insta @arenakappers – vinden we leuk!

Merry Christmas!!

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.