We'd like you to meet | Maartje — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
11 apr We’d like you to meet | Maartje

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe topstyliste Maartje! Maartje knipt t/m juni bij Arena Kappers Eersel en vanaf 1 juli bij Arena Kappers Eindhoven. Een kleine introductie en wat foto’s met haar inspiratie!

Stel je eens voor

Mijn naam is Maartje, ik ben 27 jaar oud en ik ben nieuw bij Arena!

Als Valkenswaardse kon ik niet wachten om eindelijk in de grote stad Eindhoven te wonen. Heel mijn leven ben ik al bezig met haar, uiterlijk en mensen. Al van kleins af aan versierde ik barbies en poppen, nu versier ik al zeven jaar mensen. Creativiteit is iets dat mij altijd bezighoudt, in mijn werk maar ook als persoon. Ik wil graag leren en zet alles op alles om me te verdiepen in het vak. Ik ben blij dat ik bij Arena Kappers mag gaan werken omdat de stijl goed bij me past en ik hier de ruimte krijg om me verder te ontwikkelen.

Arena Kappers kenmerkt zich door een combinatie van daily wear, streetstyle en fashion waar iedereen zich lekker bij voelt en zichzelf kan zijn.

Samen met het team blijven we ons continu verbeteren met trainingen en cursussen (zelfs in het buitenland! 😊). 

Mijn stijl wordt vooral beïnvloed door mijn interesses voor kunst, vormen en texturen. Voor mij is dan ook ieder kapsel een kunstwerk.

Verder vind ik leuk: reizen, shoppen, uitgaan, festivals, muziek en kunst en cultuur.

Wat is jouw favoriete haarkleur & coupe?

CURLS, curls, curls ♥

Ik vind krullen fantastisch. Krullen zijn voor mij kunst. Je knipt krullen op vorm, zoals bijvoorbeeld abstracte kunst. Elke krul is anders, waardoor elke krul anders geknipt moet worden. Hier ligt dan ook voor mij als kapster en creatieveling iedere keer weer een uitdaging. Ik vind het leuk om mijn eigen creativiteit toe te passen op de wensen van de klant en ze over de streep te trekken een uniek kapsel te knippen zodat ze zich speciaal voelen.

Mijn favoriete haarkleur is koper. Waarom koper? Deze kleur blijft altijd een uitdaging, omdat het vaak richting het rood trekt. Het maken van een mooie oranje koperkleur is een van de moeilijkste kleuren om te maken. 

Wat is jouw favoriete kledingstijl?

PRINTJES; rauw, modern, vintage

Ik heb geen specifieke stijl. Ik draag graag waar ik me fijn in voel, dit verschilt dan ook per dag. Je zou me tegen kunnen komen in een net jurkje met hakken maar ook in een tuinbroek met boots. Verder ben ik zoals ik al zei dol op printjes, van felgekleurd tot stippen of lijntjes. 

Kort geleden ben ik van een schouderlengte coupe met koperen krullen naar een kort blond koppie gegaan. Nu wilde ik ook hierbij de nodige aanpassingen doen in mijn kledingkast. Mijn nieuwe kapsel past beter bij mijn identiteit. Ik vind ik het belangrijk om ook de rest van mijn uiterlijk aan te passen bij mijn outfit. Daar kan de rode lippenstift natuurlijk niet aan ontbreken 😉.

Wat is je favoriete haartrend voor de komende zomer?

Ik schop graag tegen heilige huisjes maar gebruik natuurlijk ook huidige trends. Hierbij vind ik het vooral leuk om iedereen anders de deur uit te laten gaan. Samen met de klant zoek ik naar een mooi ontwerp.

Ik hoop jullie snel te zien in de salon! Liefs Maartje

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.