Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
5 jan Vacatures!

We zijn op zoek naar talent! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je creatief, ambitieus, een teamspeler, op de hoogte van de laatste fashion trends en net als ons gedreven in je vak? Laat dan wat van je horen! Voor onze salon in Eersel zijn we op zoek naar een allround topstylist(e). Zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Diane (06-46374583) of Bartjan (06-54735972) of stuur een mail naar info@arenakappers.nl

Arena Kappers biedt je een avontuurlijke job in één van de meest toonaangevende salons van Eindhoven en omstreken. We geven je volledige ondersteuning in je verdere ontwikkeling door interne en externe vaktrainingen en door mee te doen aan fotoshoots en shows. Kijk eens op onze instagram en Facebook pagina’s voor een impressie van team, salon, sfeer en werk.

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.