Inspiratie voor de party poopers onder ons! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
17 dec Inspiratie voor de party poopers onder ons!

Waves, waves, waves – party look nummer 1! Vooral voor de kerstdagen of oud & nieuw is het prachtig als je net dat beetje extra aan je haar hebt gedaan. Veel stoere waves of mooi gepolijste grove waves, prachtig! Als je een pony hebt (en die kans zit er dik in, als je bij ons bent geweest 🙂 dan is het ook heel mooi om ook hier met de krultang een zachte slag of zelfs krul in te maken en dan de rest van je haar weg of op te steken. Zijkanten beetje los laten hangen, lage knot, rode lipstick en je bent er klaar voor.

Party look nummer 2, is toch wel de strik met lint! Klinkt heel oubollig, maar gecombineerd met nonchalante losse plukken of in een losse lage vlecht, of hoge staart is het super mooi. Vooral in satijn zwart of wit, of donker groen of rood.

Party look nummer 3 – die we ook zagen op de catwalk van Chanel, is de hoge knot bovenop je hoofd. Haren strak naar achter, knot maken die je daarna even met paar plukjes los trekt. Opvallende grote oorbellen erbij, zwarte jurk of mannenpak en je steelt de show. Maar eigenlijk wel met een mooie (nieuwe) haarkleur, zoals rose goud.

En als laatste look gaan we voor de lage knot – altijd heel elegant! Met middenscheiding of een diepe zijscheiding. Als je een lage knot maakt, maak die dan zo laag mogelijk in je nek. En als je de strakke knot kunt combineren met losse plukken aan de zijkant of een losse pony, dan maak je deze look heel erg a la nu.

Heerlijk toch beetje feestelijk aan de kersttafel! Prachtig bijvoorbeeld met een lange jurk, waar je ook nog heerlijk in kunt uitbuiken 🙂  Bij onze overbuurtjes Magda hebben we een paar prachtige jurken zien hangen. We zijn op 24 december en oudjaarsdag extra geopend, mocht je hulp nodig hebben met die waves!

Hele gezellige, fijne en lieve kerstdagen! #A

 

 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.