Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
14 dec Hello 2019 trends | by Jilca

Jullie hebben het vast allemaal al gezien, maar in de kleding komt er weer veel terug van de jaren 80 en 90. Super cool! Ik hou van deze stijl. Vergeet natuurlijk de comeback van de haaraccessoires niet. Van groots en opvallend tot simpel en subtiel. Van scrunchie elastiekjes, speldjes tot de zigzagkartelhaarband.  De nineties-kids zullen even een flashback krijgen naar hun tienerjaren. Het is super easy, maar door een kleine accessoire in je haar ziet je outfit er wel meteen specialer uit en in 2 minuten klaar. Hier even wat inspiratie! Ready to go!

Liefs Jilca

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.