Lukt het niet om een online afspraak te maken in jou favoriete salon kijk dan dan eens op een van onze andere filialen.Zo hebben we twee filialen in het centrum van Eindhoven.

En in ons filiaal Strijp-S sinds kort zelfs een echte men only specialist !

Lukt het nog steeds niet ? bel ons gerust en we kijken of we een plekje voor je kunnen maken.

Tot in de salon!

 

Groeten arena team

Kevin.Murphy Session.Salon! — Arena Kappers
Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
27 nov Kevin.Murphy Session.Salon!

Na een 4-daagse training tot brandspecialist en een presentatie van haar model (‘onze’ Lyonne), mocht Chantal gisteravond bij Kevin.Murphy in Rotterdam haar diploma in ontvangst nemen en is Arena Kappers nu officieel KEVIN.MURPHY SESSION.SALON! Met dit intensieve programma inspireert en motiveert Kevin.Murphy de deelnemende salons hoge prestaties te leveren in styling, klantadvies en ook het daarbij behorende thuisadvies. De stylingtechnieken voor Chantal’s model waren geïnspireerd op de jaren 70 – dus wafeltang, kleurrijke make-up en rolschaatsen maakten het plaatje compleet.

Super trots!

 

 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.