Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
6 jun It’s a culture, Bro culture! | by Jilca

Laatste blog heb ik jullie inspiratie gegeven over festival haar. Nu heb ik nog een extra aanvulling daarop en dat is… MANNEN opgelet, super vette handgemaakte pakken van Bro culture!

Wil je juist niet zo standaard, met een spijkerbroek op een festival staan maar wil je net iets meer opvallen. Dan zijn de pakken van Bro culture helemaal jouw ding! Met daarbij een stoere coupe natuurlijk!

Voor de ladies: hoe vet is het om voor één dag je haar roze te kleuren of juist blauw/paars? Met de kleuren van L’Oreal Colorfulhair Flash kun je je haar kleuren in een felle kleur die er na 1 keer wassen ook meteen weer uit is. Wat natuurlijk super fijn is als je de dag na een festival weer moet werken!

Liefs Jilca

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.