Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
24 jan We’d like you to meet | Jody

Jody | Kleurspecialist @ Arena Kappers Eindhoven

Stel je eens voor 

Ik ben Jody en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Helmond en werk ondertussen alweer 3 jaar bij Arena Kappers in Eindhoven. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker uit te gaan eten of gezellig te gaan shoppen met mijn vriend of met  mijn vriendinnen.

Wat is je favoriete haarkleur voor aankomend seizoen?

Ik ben heel blij dat de warmere kleuren weer terug gaan komen zoals koper en beige. Als kleurspecialist vind ik het mooi om deze warme tinten te gebruiken in een balayage of babylights. De babylights ga je veel zien het aankomende seizoen. Babylights zitten eigenlijk een beetje tussen highlights en een balayage in; het zijn hele fijne plukjes (dus eigenlijk highlights) alleen zet je deze dan niet helemaal tot aan de aanzet in. Hierdoor behoud je een diepere inkijk en dit zorgt ervoor dat de kleur in zijn geheel wat natuurlijker is. De balayage is een kleurtrend die al langer bekend is. Bij deze kleur leg je het accent vooral op de punten. Je kunt er bij deze kleur ook voor kiezen om je aanzet wat donkerder te maken. Zo creëer je meer contrast tussen de aanzet en de punten. Het fijne van deze kleurtechnieken is dat het zowel voor donker haar als voor blond haar mooi is. Na het inzetten van de babylights of balayage is het mooi om deze in te kleuren met een toner. Een toner kun je in bijna iedere kleur krijgen en pakt alleen op gekleurd haar (doet dus niks met je eigen haarkleur). Je kunt de toner dan bijvoorbeeld in een mooie koperkleur pakken of voor blond haar juist in een mooie warme of assige kleur.

Wat is je favoriete kledingstijl?

Als ik mijn kledingstijl in 1 woord zou moeten omschrijven zou ik zeggen casual. Ik houd niet van drukke kleding zoals shirts met te veel print erop of hele drukke broeken. Wel heb ik echt een zwak voor schoenen en ik vind dat die dan wel echt opvallend mogen zijn, zodat die er echt uitspringen. Ook draag ik graag stoerdere kleding en combineer deze dan met stoere sneakers of laarsjes.

Wat is je favoriete haarproduct? 

Ik ben zelf al heel lang fan van Moroccanoil! Dit omdat deze producten voor mijn haar echt heel goed werken. Als ik 1 product zou moeten kiezen dat écht mijn favoriet is zou ik voor de treatment van Moroccanoil gaan. Deze trekt heel snel in het haar en maakt het haar dus niet vettig. Meestal föhn ik mijn haren steil, maar ook als ik het in mijn eigen krullen draag, is het fijn om dit product te gebruiken. Mijn haar valt soepel en het geeft een super mooie glans.

Wat is je verborgen talent?

Uhm phoe haha ik zou zo niet weten of ik echt een verborgen talent heb. Als ik iets zou moeten zeggen, zou dat zijn dat ik best handig ben, en ik word dan ook vaak gevraagd door collega’s om de gekste dingen te maken als er iets kapot is in de salon.  ‘’Joooodddy, we krijgen de fotorol niet meer naar beneden’’, ‘’Joooo kan je even die tondeuse maken?‘’, “oh het koffiezetapparaat doet het niet. ‘’ Waar is Jody? ‘’ 🙂

#moroccanoil #arenakappers

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.