Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
14 dec Trend alert: fallayage

Dames opgelet er is weer een nieuwe haartrend:  de ‘Fallayage’

De Fallayage trend komt voort uit een andere trend genaamd de ‘balayage’ – die bij de meeste vrouwen wel al bekend is – een kleurtechniek waarbij de kleur met ‘vegen’ wordt aangebracht. Fallayage is eigenlijk een balayage maar dan met mooie warme herfstkleuren, zoals karamel, mahonie, koper, goud of kastanjebruin. Eigenlijk is het dus de najaarsvariant van de balayage.

Het is een mooie manier om je haar te kleuren met een natuurlijk resultaat. En wil je nog iets meer diepte in je haar, dan zou het nog een optie zijn om je uitgroei donkerder te kleuren. Dat geeft nog meer kleurverschil in je haar. Super mooi!

Ik vind deze kleur helemaal geweldig! Wat vind jij ervan?

Liefs, Jilca

#fallayage #lorealpro #arenakappers

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.