Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
3 dec Kruidnoten met tiramisu….zo lekker!!

Sinterklaasavond staat alweer bijna voor de deur! Tijd om de cadeautjes uit te pakken en alle kruidnoten op te eten. En wat is er nu lekkerder dan om je Sinterklaas gasten te verrassen met kruidnoten tiramisu. Wat ook nog eens super lekker is en makkelijk is om te maken … Happy Sinterklaasavond!

Kruidnoten met tiramisu

  • 100-125 gram mascarpone
  • 200 ml opgeklopte slagroom
  • 1 zakje vanille suiker
  • halve theelepel speculaaskruiden
  • kruidnoten
  • Kopje espresso
  • evt. Cacao of Tony chocolonely

Doe de mascarpone in een bakje en voeg de vanillesuiker toe meng deze door elkaar. Voeg de opgeklopte slagroom toe en de koekkruiden, meng alles door elkaar.

Het grootse deel is nu gedaan 🙂

Pak 2 leuke schaaltjes, dompel de kruidnoten onder in de koffie en verdeel ze over de bodem verdeel 1-2 eetlepels van het mascarpone mengsel over de kruidnoten. Vervolgens weer een laagje kruidnoten en verdeel de rest van het mascarpone mengsel over de kruidnoten. Laat het 2-3 uur in de koelkast staan. Maak het dan helemaal af met een snufje cacao of Tony Chocolonely  eroverheen en maak het af met een paar kruidnoten(cappuccino kruidnoten) en stukjes Tony Chocolonely.

Eet smakelijk,

Liefs Jilca

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.