Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest
24 nov Style inspiration: hats & caps | by Jilca

 

Maak je winteroutfit compleet!

Ik weet niet of het jullie is opgevallen, maar de hoedjes en petjes worden weer gezien. Afgelopen zomer zag je ze al voorbijkomen, maar in de wintermaanden mag je die hoedjes, petjes en baretjes natuurlijk gewoon door dragen. Super leuk!

Ik ben er echt helemaal fan van. Of je nu gaat shoppen, lunchen met vriendinnen of een avond de stad in gaat, het maakt je outfit gewoon helemaal af!

Mocht je een bad hair day hebben, dan is het ook makkelijk om een petje op te zetten. Maar het is natuurlijk ook mooi met geföhnd haar of een messy bun, dan ziet je outfit er ook meteen super leuk uit en je hoeft je dan ook geen zorgen meer te maken over je haar, hihi.

Liefs Jilca

Next page

Arenakkappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anomiem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.