Volg ons op Facebook_Instagram_Pinterest Privacy
25 okt Arena pop-up salon!

Arena Kappers Eindhoven gaat verbouwen!

We gaan onze salon aan de Bergstraat flink uitbreiden om voor onze klanten een ruimere, luxere salon te creëren maar wel met de gezelligheid van nu 🙂 Entree en voorste gedeelte met het mooie tegelvloertje, karakteristieke elementen (en de pot met lolly’s) blijven hetzelfde, maar vanaf daar wordt het helemaal verbouwd, met een prachtige, hoge uitbouw met nieuwe wachtruimte, knipplaatsen en wastafels. We hopen dat de verbouwing rond april 2018 klaar zal zijn.

Dit betekent dat we de komende maanden naar de Arena pop-up salon verhuizen om de hoek aan de Grote Berg 33. Op maandag 30 oktober sluiten we de Bergstraat en op donderdag 2 november openen we de pop-up! We zullen goed zichtbaar zijn door de knalgele belettering. Overige contactgegevens zoals telefoon, mail, online boekingssysteem en openingstijden blijven hetzelfde. En de pot met lolly’s verhuist mee. Wij hebben er al ontzettend veel zin in en hopen u snel te zien in onze Arena Kappers pop-up salon!

Arena Kappers Eindhoven tijdelijk adres: Grote Berg 33 Eindhoven

 

 

Next page

Arenakappers.nl maakt gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor de werking van de website en cookies voor social media (sharing). Pagina statistieken worden anoniem opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.